Sporten in stijl

Met de sportkleding van Skinfit kies je voor kleding die niet alleen functioneel is maar die je ook de nodige bewegingsvrijheid biedt.

lees meer

Mobiele must-haves van Fresh 'n Rebel

Mobiele devices aan aantrekkelijke prijzen en ontworpen om mee uit te pakken.

lees meer

Wapen uw bedrijf tegen de inflatie

Laat kapitaal renderen in beleggingen en investeer vandaag nog!

lees meer

Puzzelen met cijfertjes

Je kan geen krant of tijdschrift openslaan of je vindt er een sudoku in. De regels zijn simpel en sinds 2005 is het dan ook immens populair en spelen jong en oud het bij het ontbijt, op de trein of op vakantie.

lees meer

Always music for you

Christina groeide uit van kleine radiopiraat tot een semiprofessioneel radiostation en is een van de weinige regionale radio’s die de woelige stormen heeft overleefd. 

lees meer

Toosten op morgen met Chris Van Tongelen

Chris Van Tongelen ontmoeten we in Klein Boom in Putte. De afgelopen maanden was hij in het vaccinatiecentrum verantwoordelijk voor de coördinatie.

lees meer

Een fiets of step op afbetaling?

Met een elektrische fiets of met een plooifiets overbrug je vlot de kilometers naar je werk. 

lees meer

C-magazine. De grootste in de regio, méér dan 35.000 exemplaren

Stijlvol & kwalitatief - Prijsbewust adverteren - Sterk regionaal - Boeiende interviews - Afzonderlijke bedeling - Interessante reportages - Opvallende blijver - Trage doorbladersnelheid

lees meer

Geknipt voor een leven in beweging

De New Grand Tivoli van SsangYong neemt je mee op avontuur. Deze ongewoon veelzijdige, stijlvolle en stoere wagen is compact én ruim, praktisch én eigenzinnig.

lees meer

Een job bij de bank

Een nieuwe uitdaging dicht bij huis? Een leuke en ondernemende fuctie waarbij je het verschil kan maken in een dynamische omgeving?

lees meer

Professionele reiniging van uw wagen(s) op locatie

Voor de tuin en klusjes bij je thuis laat je iemand aan huis komen, waarom dan niet voor het proper maken van je wagen.

lees meer

Kunst als uitlaatklep

Ik  hoop de vreugde en energie die ik voel tijdens het creëren van mijn werken over te brengen tot bij de mensen thuis zodat ook zij via mijn schilderijen mee kunnen genieten van mijn positieve  vibes.

lees meer

Print- en kopieeroplossingen op maat

Net omdat efficiënt werken uiterst belangrijk is, gaan ze samen met u op zoek naar een oplossing op maat waarbij steeds rekening gehouden wordt met uw specifieke noden en budget.

lees meer

Een 'voelbaar' contact met tastbare communicatie

Gedaan met eindeloos scrollen en opnieuw even naar het goeie, ouwe papieren drukwerk. Het afgelopen jaar herontdekten we volop postkaarten en brieven.

lees meer

Beleggen als vennootschap

Door als vennootschap te gaan beleggen kan u uw geld net zo hard laten  werken als uzelf én u hoeft uw geld niet eerst uit de vennootschap te halen. Bovendien kan beleggen ook fiscaal interessant zijn!

lees meer

Schaak(mat) op den berg

Een schaakclub hadden we nog niet in Heist-op-den-Berg maar vanaf nu wel. Elke maandagnamiddag kan je in het zaaltje boven café 't Hoekske gaan schaken.

lees meer

Gepersonaliseerde borduursels

Een logo laten borduren op je werk- of clubkleding of relatiegeschenkjes kan bij de borduurservice van De Wolberg.

lees meer

Pensioensparen voor zelfstandigen

Een verstandige zet met dubbel voordeel want u betaalt vandaag minder belastingen en geniet later van meer pensioen.
 

lees meer

Veelbelovende toekomst voor Oliver Wyns, Belgisch Kampioen BMX uit Heist

De 9-jarige Oliver Wyns is al voor de tweede keer Belgische Kampioen BMX in zijn leeftijdscategorie. Zijn ouders rijden het land met hem rond.

lees meer

De Wolberg, een hoop wol in Heist-op-den-Berg

Uniek breiwerk, vrolijk haakwerk of precisiewerk, ... bij De Wolberg vind je een groot assortiment wol, garen en meer om aan de slag te gaan.

lees meer

Gorris Verzekeringen, het verschil zit hem in de service

Steeds welkom voor advies op maat en geeft toe, in een steeds meer digitale wereld is het af en toe een verademing om nog eens een écht gesprek te voeren, toch?!

lees meer

De wereld vanuit een nieuw perspectief

De nieuwe Hyundai BAYON is de ideale wagen voor mensen die houden van een veelzijdige, compacte wagen.

lees meer

Samen het ijs op in Mechelen, heel het jaar door

Hockey, kunstschaatsen of vrij schaatsen voor de fun en nadien een gezellige babbel met een hapje en een drankje?

lees meer

Back to school

New Van Heukelom heeft alles in huis om het nieuwe schooljaar goed te starten!

lees meer

Een betrouwbare juridische partner

Problemen zijn er om opgelost te worden. Het team van Pauwels & Partners heeft een ruime expertise binnen verschillende rechtsdomeinen.

lees meer

De beste bakfietservaring

Een verrassend ontspannen fietsbeleving waarbij jij en je gezin optimaal beschermd zijn in het verkeer? Dat kan met een bakfiets van Carqon, nieuw in het assortiment bij Bike Center.

lees meer

Creatief in tijden van corona

Hebben we ons het afgelopen jaar niet allemaal een beetje heruitgevonden? Ook ondernemers die hun zaak noodgedwongen moesten sluiten of op een lager pitje moesten zetten, gingen op zoek naar een nieuwe uitlaatklep.

lees meer

Nieuwe avonturen tegemoet

Een lege smartphone is een drama als je onderweg ben. Met een powerbank op zoek heb je altijd en overal energie op zak.

lees meer

Hybride of elektrisch rijden?

Meer en meer mensen rijden hybride of elektrisch, Garage Wuyts heeft een opvallend aanbod van klein naar groot, in ieders prijsklasse.

lees meer

Relaxed fietsshoppen

Nooit werd er meer gefietst dan tijdens het afgelopen jaar en vooral de elektrische fietsen zijn alomtegenwoordig. De winkel in Heist-op-den-Berg kreeg een heuse make-over, goed voor 3 verdiepingen fietsplezier.

lees meer

Heistse geurkaarsen voor elke gelegenheid

Het moet niet altijd een bloemetje zijn, toch? Bij Just An Attitude vind je kaarsen voor elke gelegenheid, met extra veel geur.
 

lees meer

Een tuin die zoemt van leven

Laat het krioelen van leven in de tuin want insecten zoals vlinders, bijen, kevers, hommels en allerlei andere kleine diertjes, vervullen een erg belangrijke rol in de natuur.

lees meer

Laat uw geld renderen

Het is altijd het goede moment om te beginnen met beleggen. Dus begin vandaag! Op maat van uw eigen mogelijkheden kan er haast à la carte een beleggingsplan opgesteld worden zodat dit ook voor u haalbaar wordt.

lees meer

Als het kriebelt moet je sporten

Dankzij de ventilerende en temperatuurregulerende sportkleding van Skinfit sta je na het sporten niet langer nat in het zweet en zijn ook onaangename geurtjes die blijven hangen verleden tijd.

lees meer

Een laadpaal bij je thuis

Zoveel praktischer om 's morgens met een volle batterij op weg te kunnen gaan.

lees meer

Nieuws uit radioland

Christina overwon de afgelopen jaren al heel wat hindernissen maar er liggen nog meer uitdagingen in het verschiet.

lees meer

Heistenaar, cabaretier en nu ook ... schilder

Steven Goegebeur had net zoals iedereen iets anders verwacht van 2020. Hij bleef echter niet bij de pakken zitten en koos ervoor iets nieuws te proberen.

lees meer

Pensioensparen, geniet van de voordelen nu en later

Lijkt het pensioen nog een ver-van-mijn-bed-show? Het is echter geen overbodige luxe om nu al eens na te denken hoe u een extra, aanvullend pensioen kan opbouwen.

lees meer

Sonneschotpad

Nooit werd er meer gewandeld dan het afgelopen jaar en dat is geen slechte evolutie. Voor wie van al dat wandelen niet genoeg kan krijgen zet KWB Zonderschot eind dit jaar het Sonneschotpad in de kijker, een fikse wandeling van een 10-tal kilometer.

lees meer

Een zorgeloze toekomst voor uw erfgenamen

Denkt u soms ook na over wat er met uw vermogen zal gebeuren als u er niet meer bent? Successieplanning heeft niet altijd met geld te maken maar zeker ook met gemoedsrust.

lees meer

Efficient aan het werk

Ook de komende tijd zal er nog regelmatig van thuis uit gewerkt worden en dan richt je je thuiskantoor maar best optimaal in.

lees meer

Thuis in fietsen

Er werd nooit meer gefietst dan de afgelopen maanden en vooral de elektrische fietsen kenden een enorme opmars. Bij Bike Center in Heist-op-den-Berg en Lier kan je terecht voor een erg grote keuze aan fietsen waardoor ieder wat wils vindt.

lees meer

Heistenaar coacht de Golden Sharks

Met Raf Ceulemans uit Heist-op-den-Berg hebben de Golden Sharks, de ijshockeyclub uit Mechelen, een nieuwe hoofdcoach.

lees meer

Investeren om te groeien

Als zelfstandige weet u als geen ander dat investeringen leiden tot innovatie en dat genoeg financiële ruimte daarbij van groot belang is. Ook de overheid is daarvan overtuigd en lanceerde daarom enkele gunstmaatregelen voor zelfstandigen.

lees meer

Op wolkjes lopen

Een comfortabele loopschoen waarmee je optimaal kan bewegen is essentieel bij het lopen. Het vinden van het juiste paar daarentegen is niet altijd even makkelijk.

lees meer

Danskriebels

Wil zoon- of dochterlief naar de dansles of heb je zelf zin om te dansen? Bij Danscentrum Movere kan je kindje al vanaf 3 jaar terecht voor de eerste stapjes in de danswereld maar ook tieners en volwassenen zijn welkom.

lees meer

Uitstekende service

Op zoek naar een nieuwe wagen? In het aanbod Hyundai of Isuzu-wagens van Garage Wuyts vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Pakketjesautomaat voor fietsliefhebbers

Geraak je er niet tijdens de openingsuren? Dan is er nu de pakketautomaat.

lees meer

Ik koop lokaal

Leveringen aan huis, afhaalmogelijkheden, … onze lokale handelaars bleven ook de afgelopen weken en maanden inventief!

lees meer

Tumulteuze tijden, wat nu met uw spaargeld?

De gezondheidscrisis is ongezien en het is nog koffiedik kijken naar de uitkomst ervan. Hoe gaat u best te werk met uw beleggingen tijdens deze tumultueuze periode?

lees meer

Kassasystemen op maat

Een kassa is een handig hulpmiddel in uw zaak en moet u een duidelijk overzicht kunnen bieden van inkomsten, verkochte zaken, … Op zoek naar een kassasysteem op maat van jouw zaak?

lees meer

Nico Meylemans geeft het dirigeerstokje door

25 jaar lang was Nico Meylemans dirigent bij de Heistse fanfare Moed en Volharding. Nu het bestuur en de muzikanten van de fanfare een verjongingskuur ondergaan, vond hij het een ideaal moment om afscheid te nemen.

lees meer

De revolutionaire Hyundai op waterstof

Waterstof, het milieuvriendelijke alternatief voor benzine en diesel zou wel eens de meest interessante duurzame brandstof kunnen worden.

lees meer

Een levendig & contrasterend zicht

Sportbrillen waarmee je details ziet die je met het blote oog niet zou opmerken, het draagt zelfs bij tot je veiligheid.

lees meer

Levendig Schriek vereeuwigd op een winkelzak

Tim en Steven, het dynamische team van Spar Schriek, houdt wel van die Schriekse samenhorigheid en introduceerde na de wielerkledij van vorig jaar nu ook een echt collectors item, de Schriekse winkeltas.

lees meer

Hyundai's (e)-missie

Hyundai wil graag dé voortrekker zijn in het vergroenen van het wagenpark in België maar is ook realistisch en beseft dat je naast duurzaamheid ook budget, comfort en design uiterst belangrijk vindt.

lees meer

Al fietsend & fluitend door het verkeer

Schoon, veilig, stijlvol en snel … de Urban Arrow voert je moeiteloos door het verkeer. Deze elektrische bakfiets combineert het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike.

lees meer

Een mooie financiele toekomst cadeau

Een centje voor op de spaarrekening? Waarom overweegt u eens geen belegginsplan voor uw (klein)kinderen?

lees meer

Zei daar iemand salonvoorwaarden?

Schitterende salonvoorwaarden bij Groep LAC-Verschaeren op het aanbod Audi, Volkswagen en Skoda.

lees meer

Welke aandrijving kies jij?

10.000 vragen? Hyundai biedt je 7 antwoorden, je ontdekt ze bij Garage Wuyts in de showroom.

lees meer

Skinfit, hoogkwalitatieve sportkleding

Nog een skitripje in het verschiet? Met de ventilerende en temperatuurregelende kleding van Skinfit behoud je in elke situatie de ideale temperatuur, zelfs hoog in de bergen.

lees meer

Een uitstekend zicht tijdens het skien

Met de skibrillen van Oakley ski je tijdens de komende skitripjes met vertrouwen de hellingen af.

lees meer

Fiscaal optimaliseren

Met het einde van het jaar in zicht is het moment aangebroken om nog even na te gaan op welke manier u nog uw boekjaar 2019 fiscaal kan optimaliseren. Uw checklicst voor december 2019.

lees meer

Een pleidooi voor de herfst

Wist je dat de herfst niet altijd een depri periode hoeft te zijn? Onder het motto elk seizoen heeft zijn charmes houden we graag een pleidooi voor onvergetelijke herfstmaanden ...

lees meer

Winters wandelen

Of het nu regent, vriest of sneeuwt, wandelen kan altijd. Je warm aankleden om een frisse neus te halen en achteraf op te warmen met een glaasje of iets lekkers: zalig.

lees meer

Investeer nu nog in je zaak

Door enkele belangrijke veranderingen in de vennootschapswetgeving die er in 2020 zitten aan te komen, is het misschien een goed idee om nog voor het einde van het jaar een investering te doen.

lees meer

Outlander PHEV van Mitsubishi

Europa's bestverkochte plug-in hybride met een groter rijbereik dan eender welke andere PHEV.

lees meer

Boeken zijn voedsel voor de geest

Bij Boekhandel Het Voorwoord en De Living geniet je al 10 jaar lang van boeiende ontmoetingen, op café of in een van de laatst overgebleven onafhankelijke boekhandels van Vlaanderen.

lees meer

Kunst verbindt mensen

De galerij van Caroline Jespers evolueert naar een plek waar mensen elkaar kunnen vinden tussen de kunstwerken.

lees meer

Enquete: Wat vindt u van C-magazine?

Omdat het altijd beter kan, zouden we graag van u vernemen hoe uw ervaringen zijn met ons magazine en of u eventueel tips voor ons heeft hoe we het lezen voor u nog aangenamer kunnen maken.

lees meer

Dom & Partners Advocaten

Vroeg of laat wordt u misschien wel eens geconfronteerd met een probleem waarbij u wel wat goede raad en juridisch advies kan gebruiken. Het kantoor Dom & Partners gaat samen met u op zoek naar de beste oplossing.

lees meer

Een alternatief voor het spaarboekje?

Zakenkantoor Gorris zet je op de goede weg met een boeiende infosessie of tijdens een gesprek op maat.

lees meer

Veilig de weg op

Klaar om op het zadel te springen?

lees meer

Zo goed als nieuw

Had je al langer zin om jezelf een iMac of een Macbook aan te schaffen maar was het prijskaartje net wat boven je budget?

lees meer

Haal meer uit je vrije tijd met Markant

Ben jij een vrouw die ondernemend in het leven staat? Dan is Markant misschien wel wat voor jou.

lees meer

Terug naar school-kriebels

Bijna september en dus ook tijd voor nieuwe schoolspullen!

lees meer

Bescherm je gsm of smartphone

Kan jij je smartphone nog missen? Geef toe, als we hem op de grond laten vallen of erger nog, in het water is dat een regelrechte ramp.

lees meer

Garage Wuyts, uitstekende service

Een moderne en goed ingerichte infrastructuur in combinatie met een onberispelijke service, dat is wat je vindt bij Garage Wuyts.

lees meer

De Zomer van Christina

Tijdens de Heistse braderij werd de zomer alvast goed ingezet! Ook de rest van de zomer valt er nog heel wat te beleven.

lees meer

Groep LAC - Verschaeren

Voor de aankoop van je wagen ga je naar de desbetreffende showroom maar voor de service en het onderhoud kan je zowel in Heist als Lier terecht. Ideaal toch!

lees meer

Heist Zomert 2019

Gratis Familiefestival. Elke zaterdagavond onderaan de Berg.

lees meer

Skateboarden, meer dan sport alleen

De laatste jaren is deze sport en levensstijl terug van nooit echt weggeweest.

lees meer

Ziggy's Garage

Oorspronkelijk een kraampje op evenementen maar nu ook een winkel aan de voddenmarkt in Heist-op-den-Berg.

lees meer

Fit de zomer tegemoet

Voor je er volle bak invliegt, denk je best eventjes na hoe je je lichaam het best kan voorbereiden.

lees meer

Mobiliteit van morgen

De hedendaagse ‘bakfietsen’ combineren het comfortabele rijgedrag van een e-bike met handige transportmogelijkheden.

lees meer

Thomas speelt het hard

Thomas Van Woensel maalde kilometers in de woestijn van Zuid-Marokko tijdens de Marathon des Sables en werd daar 46ste.

lees meer

Bike Center steekt een tandje bij

Het tweede filiaal in Lier is sinds enkele weken volledig vernieuwd en dubbel zo groot.

lees meer

Een slimme, verbonden rijervaring

Connectiviteit in combinatie met een verbeterde toegankelijkheid, afspeelbaarheid en geluidskwaliteit biedt de perfecte match voor de actieve levensstijl van vandaag!

lees meer

De Bollekeshoef, de perfecte namiddag uit

Een rustgevende omgeving vlakbij het centrum met tal van knuffeldiertjes, niet-alledaagse dieren, veel speelruimte en lekkere hapjes & drankjes.

lees meer

En actie ... op wintersport met de actiecamera

Staat er tijdens een van de volgende weken nog een skitripje gepland? Dan is een Action Cam misschien wel wat voor jou.

lees meer

Can you Kick-iT? Yes you can!

Zes jaar is Kathy Nagels als ze begint te dansen en de dansmicrobe te pakken krijgt en ook vandaag staat haar leven nog steeds volledig in het teken van dans.

lees meer

Uw vertrouwde AXA bank- en kredietagent

Zakenkantoor Gorris, al jarenlang een vaste waarde in Heist-op-den-Berg helpt u graag bij het leggen van uw financiële puzzel. Momenteel hebben ze enkele open vacatures.

lees meer

Grote uitverkoop bij Petcomfort

Petcomfort wil in de toekomst sterker inzetten op de dierenverblijven en houdt daarom een grote uitverkoop in de dierenspeciaalzaak. Ontdek er mooie kortingen.

lees meer

Alles voor je wagen, van entertainment tot veiligheid

Het ‘Autosalon’ mag dan wel achter de rug zijn, car-accessoires kan je een heel jaar lang aankopen.

lees meer

LED, een waaier aan mogelijkheden

LED zorgt voor de juiste dynamiek en daarvoor is DM Concepts dé partner bij uitstek. Met de LED-strips en -uplighters bijvoorbeeld creëer je meteen de juiste sfeer.

lees meer

Een gloednieuwe kunstgalerij, passie voor kunst

"Ik hoop heel wat mensen te mogen inspireren met 'my world of inspiration'," vertelt Caroline Jespers die haar passie volgde en een kunstgalerij opende.

lees meer

Toekan vliegt uit

Met Toekan strijkt er een unieke vogel neer in de Heistse Bergstraat. Je kan er even komen uitblazen bij een drankje of snuisteren in het aanbod nieuw & 2de hands vinyl.

lees meer

Zorg vandaag al voor een onbezorgd pensioen

Wil u graag weten hoe u een mooi spaarpotje kan opbouwen voor later? Het is alvast geen overbodige luxe om nu al eens na te denken hoe u een extra, aanvullend pensioen kan opbouwen.

lees meer

GEZOCHT: Standhouders voor de Kerstmarkt

Verkoop jij artisanale producten, kerstgeschenken, decoratie, handgemaakte juwelen, lekkere gerechten of drankjes en wil je deelnemen aan de Heistse Kerstmarkt?

lees meer

Nieuwe avonturen tegemoet met een draagbaar GPS-toestel

Met de robuuste, draagbare GPS-toestellen van Garmin wandel je verder dan ooit zonder verloren te lopen.

lees meer

Veilig de winter door met winter- of all-seasonbanden

Laat u adviseren door uw Point-S banden & velgenspecialist

lees meer

Huwen, wettelijk of feitelijk samenwonen, ... en het erfrecht

Steeds meer koppels kiezen ervoor om wettelijk samenwonend door het leven te gaan. Maar welke invloed hebben deze keuzes ingevolge het nieuwe erfrecht?

lees meer

Passie voor de Oosterse krijgskunst

Een kennismaking met Sensei Hubert Laenen van Shaolin Dojo, beoefenaar van diverse krijgskunsten.

lees meer

Nieuwe wagens ontdekken bij Garage Wuyts

De Tucson van Hyundai, de meest verkochte SUV in België en de betrouwbaarste SUV in zijn categorie kan je vanaf nu ontdekken!

lees meer

Point S, een nieuwe uitdaging voor Banden Jespers

Al 57 jaar is Banden Jespers een vaste waarde in Heist. Sinds dit jaar zijn verzorgen ze ook de uitbouw van het Point S-netwerk in Vlaanderen.

lees meer

De Audi Q8, het nieuwe gezicht van de Q-familie

Een expressief ontwerp, baanbrekende technologie en de kunst om aan de hoogste eisen te voldoen, de nieuwe Audi Q8 combineert alles waar Audi  voor staat.

lees meer

Zomerse ideetjes

De grote vakantie is nog niet eens in de helft dus de komende weken is er nog genoeg tijd om allerlei leuks te ondernemen!

lees meer

Zomerschilderdagen

Tekenen, aquarelleren of schilderen met olieverf? Al voor het 20ste jaar op rij gaan er tijdens de zomermaanden weer allerlei kunstenaars aan de slag om prachtige plekjes in de regio op doek te doen herleven.

lees meer

Moeiteloos door het drukke verkeer

Versla moeiteloos elke verkeersopstopping met 'Vesper', de elektrische step die beantwoordt aan de hedendaagse vervoersnoden.

lees meer

Lentekriebels

De lente komt eraan … we zien het zonnetje wat vaker schijnen, de vogeltjes fluiten en al heel wat bloemen steken hun kopje op. Vijf redenen om van de lente te houden.

lees meer

Fiets in het zicht

Veilig het verkeer door met de eerste slimme fietshelm, een elegante oplossing voor je veiligheid en zichtbaarheid op de fiets.

lees meer

Iedereen kan beleggen

In ons land staan miljarden euro’s op spaarboekjes en toch durven velen de stap naar de beurs niet te wagen. Is beleggen té ingewikkeld, tijdsrovend en risicovol?

lees meer

Boexstaens Uurwerken & Juwelen, een nieuwe look

Veel licht, ruimere collecties en een mooi aanbod horloges en juwelen.

lees meer

Rune stelt haar eerste CD voor

Een stem, een gitaar en liefde voor muziek ... Rune vond enkele jaren geleden in muziek een uitlaatklep!

lees meer

Jarenlange traditie bij Carwash De Cuyper

Rijd je auto vuil binnen en ongeveer 5 minuten later lijkt het wel alsof je net de showroom komt uitgereden.

lees meer

Pensioensparen

We zullen allemaal wat langer moeten werken maar eens we stoppen met werken willen we uiteraard van onze oude dag kunnen genieten zonder al te veel geldzorgen, toch?

lees meer

Goede voornemens om vol te houden

De 10 Miles lopen, enkele kilootjes afvallen, als niet-sportieveling toch wat meer bewegen, … Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar?

lees meer

De familie Sweeck

Het veldritseizoen is volop aan de gang en bij de familie Sweeck, afkomstig uit Schriek, is dat een echte familieaangelegenheid.

lees meer

Hyundai's nieuwste SUV, de KONA

Een wagen die genoemd wordt naar een kustdistrict op Hawaï en die het unieke karakter van het eiland en de energieke levensstijl van de eilandbewoners weerspiegelt.

lees meer

Leon Schreurs, de man achter KSK TV

Wekelijks de hoogtepunten van de match van K.SK. Heist bekijken? Het kan dankzij de drijvende kracht achter KSK TV, Leon Schreurs.

lees meer

Christina, always music

Bij Radio Christina stem je dagelijks af op een flinke portie leuke muziek en sterk regionale info.

lees meer

Denk vandaag aan uw pensioen van morgen

Voor zelfstandigen ligt het wettelijk pensioen het laagst. Heel wat van hen bouwen dan ook een extra pensioen op en dat kan op verschillende manieren.

lees meer

Uitmuntende rijprestaties

Uw banden vormen het enige contact tussen de auto en de weg. Het lijdt dan ook geen twijfel dat banden in grote mate uw veiligheid en die van anderen bepalen.

lees meer

De mooiste tijd van je leven beleef je bij Neos

Net of al een tijdje met pensioen? Zin in nieuwe uitdagingen, toffe ontmoetingen en heel veel gezelligheid? Dan is Neos vast iets voor jou.

lees meer

De Cavalerie

Paardenliefhebbers beleven er hun passie in de beste omstandigheden en in een mooie, landelijke en rustige omgeving.

lees meer

Speelgoedparadijs Elfjes en Draken

Origineel en leuk speelgoed dat bovendien nog eens educatief en kwalitatief is. Wil je een bezoekje brengen aan dit speelgoedparadijs?

lees meer

Wil je ook graag zo'n schattig hondje bij je thuis?

Wie van plan is een hondje in huis te halen gaat best niet over een nacht ijs. Een huisdier is niet voor even, maar voor je hele leven.

lees meer

De nieuwe Audi A5 Cabriolet

Overdag, ’s nachts, op een kustweg of in de stad … De nieuwe Audi A5 cabriolet zal u weten te inspireren tijdens elke rit.

lees meer

Sterk in fietsen

Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, racefiets, mountainbike, kinderfiets, elektrische fiets of vouwfiets, er is voor elk wat wils.

lees meer

Handige & propere handschoenen

Ook het interieur van je wagen verdient de nodige aandacht. Het dashboard is vaak de plaats waarop zich al snel heel wat stof verzamelt.

lees meer

Opgelet: Het vlooien- en tekenseizoen komt eraan

Vanaf de maanden maart en april komen steeds meer vlooien en teken voor, het is belangrijk dat eigenaars hun huisdieren voldoende controleren.

lees meer

Mensen van hier: Marlies Van den Berge

De Heistse Marlies Van den Berge is altijd bezig met nieuwe dingen ontdekken, gaat geen uitdaging uit de weg en beleefde daardoor al heel wat avonturen.

lees meer

Een nieuwe laptop of tablet

New Van Heukelom is nu ook Apple-verdeler, leuk nieuws voor wie op zoek is naar een iPad, iMac, …

lees meer

Nabije toekomstmuziek

De site van de gemeentelijke academies in Heist-op-den-Berg zal er over een paar jaar helemaal anders uitzien. Heists artistiek talent zal er zich ten volle kunnen ontplooien.

lees meer

Garage Wuyts stelt de Hyundai Ioniq voor

Een complete uitrusting & uitstekende garanties aan een scherpe prijs. Met deze wagen wil Hyundai indruk maken in het segment van ecowagens.

lees meer

Ambiance op wielen

Waar De Zingende Schoenmaker ook komt, hij zorgt altijd voor de nodige ambiance! Verhalen brengen, grapjes maken, lachen, plezier maken en samen zingen, ...

lees meer

Clown Stoffel schrijft een boek

Kristof Vleugels, beter bekend als Clown Stoffel, vertelt hoe het verhaal over het kleine heksje een leuk kinderboek werd, 'Heksje Leksje gaat vliegen'.

lees meer

Duiken, een passie

Wie tijdens het weekend al eens langs de vele duikplaatsen aan de Oosterschelde passeerde zal kunnen bevestigen dat de duiksport en erg populaire sport is.

lees meer

Back to school

Ligt alles klaar voor het nieuwe schooljaar? Met een volledig afgevinkt lijstje en ben je helemaal klaar om dat nieuwe schooljaar aan te vatten!

lees meer

Wandelen & Fietsen

Wil je de drukte en het jachtige leven van elke dag even ontvluchten? Dan zit je goed in onze regio want de talrijke mooie, groene plaatsjes maken van deze streek een echte wandel- en fietsstreek.

lees meer

Sven Nys Cycling Center

In het Sven Nys Cycling Center kan je je laten onderdompelen in de wereld van de cyclocross!

lees meer

Zonder zorgen op vakantie

Wil je zonder zorgen vertrekken op een deugddoende vakantie dan sta je met een goede voorbereiding al met één been op je reisbestemming.

lees meer

De nieuwe Tiguan maakt indruk

Onder het markante design en het ergonomisch ontworpen interieur gaan immers allerlei moderne technologieën schuil die ervoor zorgen dat je je helemaal thuis voelt op de weg.

lees meer

Willy Roothooft, een man die houdt van steen

De voorkeur van deze Heistse kunstenaar gaat naar het bewerken van natuursteen, waarbij hij uit iedere blok puur natuur enorme creaties kan toveren.

lees meer

Juul's collectie

De Heistse jazzlegende, Juul Anthonissen, liet een enorme collectie achter van onschatbare culturele waarde. Kunnen we de befaamde collectie binnen enkele jaren met eigen ogen bewonderen?

lees meer

Ideale geschenken voor communie- en lentefeestjes

Nog op zoek naar inspiratie om je verlanglijstje te vullen of kreeg je al een uitnodiging en ben je er nog niet uit welk cadeau je gaat kopen?

lees meer

Pop-up Park

Een mooi ontwerp waarbij een dubbele staalstructuur de illusie wekt dat de gevel wordt opengeplooid en die tegelijkertijd het geraamte vormt voor de overdekte fietsenstalling.

lees meer

Hartslagmeting bij paarden

Ook in de paardensport wordt steeds vaker gewerkt met een hartslagmeter want ook paarden hebben er baat bij op een verantwoorde manier te trainen. 

lees meer

Fietsen van bij ons

Fietsen die geïnspireerd zijn op de fietsen van het begin van de vorige eeuw maar gecombineerd worden met de huidige technische vooruitgang.

lees meer

De H350, een trouwe en veelzijdige medewerker

Een royale laadcapaciteit gecombineerd met een vlotte, stabiele rijervaring ... met de H350 bent u klaar voor het grote werk.

lees meer

Think New ... Think Volkswagen

Een hele reeks technologieën ontwikkeld die je bijstaan en tegelijkertijd bijdragen aan jouw comfort, veiligheid en rijervaring.

lees meer

Origineel speelgoed voor puur plezier

Ben je nog op zoek naar origineel speelgoed voor onder de kerstboom? Vergeet hier dan zeker niet even halt te houden voor een uniek geschenkje. Wedden dat je wat leuks vindt?

lees meer

Neerhofdieren ... op zoek naar de perfectie

Als je er niets van kent dan is een kip een kip en een konijn is dan een konijn … Maar niets is minder waar!

lees meer

KFCM Hallaar stelt een uniek collector's item voor

Voetbalclub KFCM Hallaar nu in een stickeralbum onder het motto, echte voetbalhelden horen thuis in een stickerboek.

lees meer

Battery Street, voor alles een batterij

Batterijen zijn alomtegenwoordig, vaak zonder dat je het zelf beseft. Denk je maar eens in hoeveel toestellen een gemiddeld gezin in huis heeft die werken op batterijen.

lees meer

'n Airke, Heistse hymne aan de liefde

Een initiatief met een mooi verhaal, een vrolijk melodietje en een vleugje liefde. Binnenkort zingt iedereen 'n Airke mee ...

lees meer

Voorsprong is intens

De nieuwe Audi A4 is de perfecte mix van een uitgepuurd design en de nieuwste technologie, een nog verfijndere versie van deze klassewagen.

lees meer

Veilig rijden door weer en wind, het hele jaar door

Met een 4-seizoensband bespaart u een bandenwissel van zomer naar winter, en omgekeerd.

lees meer

Kiezen voor topsport

Maxime Pauwels, een jonge tennisser met ambitie koos een tijdje geleden voor topsport en zet alles op alles.

lees meer

Picknicken in het groen

Genieten van allerlei lekkernijen op stille, leuke, romantische en opwindende plekjes waar het heerlijk verpozen is? Trek er deze zomer eens op uit met de picknickmand!

lees meer

De Averegten

Op zoek naar een plek waar je volop kan genieten van de natuurpracht en dat in elk seizoen? Dan is De Averegten met zijn rustige wandelpaden de plek voor jou.

lees meer

Cyclocross, een sterk staaltje techniek

De vaak onzichtbare technische kracht achter de toppers van het veldrijden want achter elke fiets waarmee de renners crossen gaat heel wat techniek schuil.

lees meer

Snel even de fiets nemen

Onbegrensd plezier en het moderne leven in één nieuwe fiets. Want zeg nu zelf, hoe kan je beter van de frisse lucht genieten dan op de fiets.

lees meer

Laura Omloop wil ‘meer’

Laura Omloop uit Berlaar leerden we kennen als het 10-jarige jodelmeisje met de dotjes die ons land mocht vertegenwoordigen bij Junior Eurosong.

lees meer

Repair Corner

Werkt uw smartphone of tablet niet meer naar behoren, is hij op de grond of in het water gevallen? Geen probleem!

lees meer

Unieke D-Max Katana van Isuzu

De D-Max Katana limited edition van Isuzu ... voor wie zich wil onderscheiden in het pick-up landschap.

lees meer

Grenzen verleggen met parkour & freerunning

Acrobatie, spectaculaire stunts, en geen enkele uitdaging uit de weg gaan … Dat is freerunning!

lees meer

Stand-up comedy met Steven Goegebeur

Observatiehumor voor een breed publiek, snel, to the point en steeds in interactie met het publiek zonder de drang om grof te zijn ... Steven Goegebeur.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier