Sporten in stijl

Zin om te sporten onder een stralend lentezonnetje? Met de sportkleding van Skinfit kies je voor kleding die niet alleen functioneel is maar die je ook de nodige bewegingsvrijheid biedt. Dankzij de ventilerende en temperatuurregulerende materialen waaruit de kleding gemaakt wordt, sta je na het sporten niet langer nat in het zweet en zijn ook onaangename geurtjes die blijven hangen verleden tijd. In het gamma van Skinfit vind je kleding voor alle sporten, klimaten en terreinen zodat je deze het hele jaar door kan dragen, welke sport je ook beoefent. Kom eens langs bij Skinfit in Itegem voor advies op maat!

Skinfit
Heibergstraat 38A, Itegem
T 015 24 84 31
www.skinfit.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Speciale promoties Check het hier