Kovéra

21% korting bij Kovéra

Het zijn opendeurdagen bij Kovéra en daarbij geniet je van 21% korting op je keuken.

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

Openingsuren

Alle dagen van 10u - 19u
Zaterdag van 10u - 17u (na afspraak)
Zondag gesloten

Onze activiteiten

Zaterdag 12 oktober 2019 - zondag 20 oktober 2019

Opendeur bij Kovéra

Van zaterdag 12 t.e.m. zondag 20 oktober zijn het opendeurdagen bij Kovéra. 

Je kan er keukens, dressings, badkamers en maatkasten vinden en geniet er van 21% korting. Laat je inspireren tijdens de opendeurdagen! 

Ook open op zondag 13 en 20 oktober! 

Locatie

Kovéra - Heist-op-den-Berg

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier