Agenda activiteiten

Maandag 11 februari 2019 t.e.m. zaterdag 23 februari 2019

Trouwringen Special bij Clem Vercammen

Bij Clem Vercammen kan je van 11 tot 23 februari tercht voor de 'Trouwringen Special'. Tijdens deze dagen kan je een extra uitgebreid aanbod trouwringen ontdekken waaronder de nieuwste collecties van o.a. Traditions, Auro Design, Amici, Tessina, Deuxx, Dora, Flanders Briljant, ... Bovendien kan je hier ook terecht voor een trouwring met een specifiek ontwerp die gecreëerd wordt in ons goudatelier.

Tijdens deze dagen geniet u van verschillende voordelen zoals o.a. een gratis gravure, een gratis gepersonaliseerd trouwkussentje, een speciale attentie bij een afspraak en 10% directe korting bij de aankoop van uw trouwringen.

Kom zeker eens langs!

Locatie

Clem Vercammen - Bergstraat 151 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Clem Vercammen
Gert Vercammen
T. 015 241265
info@clemvercammen.be
www.clemvercammen.be

Meer over deze handelaar

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier