Zakenkantoor De Bie, op zoek naar dynamische collega's

Een ongeluk komt nooit gelegen maar valt helaas niet altijd te vermijden. Een goede verzekering is daarbij één zaak … maar wat als die goede verzekering nu eens gecombineerd wordt met een uitstekende service? Ben jij diegene die die service kan bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verzekerd van een uitstekende service
Zakenkantoor De Bie heeft meer dan 30 jaar ervaring als erkend verzekeringsmakelaar en biedt u een brede waaier verzekeringsproducten aan. Dankzij de samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen we steeds de beste oplossing bieden voor het te verzekeren product. Onze uitdaging is om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar de meest gunstige prijskwaliteitverhouding voor zowel particuliere klanten als KMO’s en om u, onze klant, zo goed mogelijk bij te staan.

24u / 24u, 7 dagen op 7
Een probleem? U kan Zakenkantoor De Bie telefonisch bereiken altijd bereiken met al uw vragen. In nood moet men immers op zijn makelaar kunnen rekenen. Voor ons  staat de klant centraal, altijd. Wij bieden u graag een kwalitatieve en persoonlijke begeleiding. Zo wordt elk schadegeval, of het nu kleine of grote schade betreft, met de nodige zorg behandeld. Dankzij onze doeltreffende opvolging realiseren wij een vlotte afhandeling van uw schadedossier.

Check-up van uw verzekeringen
Weet u of de verzekeringen die u de voorbije jaren heeft afgesloten nog beantwoorden aan uw huidige levenssituatie? Wil u weten of uw inboedel verzekerd is tegen diefstal,  welke autoverzekering u best afsluit wanneer uw kinderen met de auto leren rijden en of uw brandverzekering wel de correcte waarde van uw huis dekt? Wanneer we  verzekeringspolissen analyseren merken we vaak dat de risico’s niet altijd op de juiste manier gedekt zijn en dat kan problemen opleveren in geval van schade. Zakenkantoor  De Bie doet vrijblijvend een check-up van uw verzekeringen. Een juiste waardebepaling is immers belangrijk voor iedereen. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer u beroep wil doen op uw verzekering.

VACATURES
Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar full-time (m/v)
1 ADMINISTRATIEF BEDIENDE
1 COMMERCIEEL MEDEWERKER

TAKEN
opmaken en het beheren van contracten naar klanten en maatschappijen voor het verzorgen van schadebeheer en commerciële activiteiten

PROFIEL
Je bent een gemotiveerd iemand met een commerciële ingesteldheid die nauwkeurig en zelfstandig kan werken met zin voor sociale omgang, je hebt ervaring in de  verzekeringssector en kent het verzekeringspakket BRIO?

INTERESSE?
Stuur je cv naar Carl De Bie: carl@zdb.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier