Bescherm je gsm of smartphone

We gebruiken onze smartphone al lang niet meer alleen om te bellen of berichtjes te sturen. Tegenwoordig is het ook onze bron aan informatie, een fototoestel, een betalingsmiddel, … Omdat we onze smartphone niet meer kunnen missen voelt het dan ook als een regelrechte ramp als we hem op de grond laten vallen of nog erger, in het water. Om ervoor te zorgen dat je zorgeloos op weg kan gaan is er allerlei bescherming voor je gsm en smartphone voor handen. Bij ACS worden  alle accessoires uitvoerig getest, milieuvriendelijk geproduceerd en de goede werking van het toestel wordt gegarandeerd.

Dus wat denk je? Toch maar eens informeren naar een glasbeschermer, een waterdicht hoesje of een veilige magnetische bevestiging zodat je smartphone niet door  de auto geslingerd wordt?

ACS
Eugeen Woutersstraat 38C, 2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 33 70

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier