Mobiele must-haves van Fresh 'n Rebel

Fresh 'n RebelKleurrijk en stijlvol onderweg met muziek in de buurt? New Van Heukelom stelt graag het trendy merk Fresh ’n Rebel voor. Zij bieden mobiele devices aan aantrekkelijke prijzen en ontworpen om mee uit te pakken. Oortjes, koptelefoons, speakers, powerbanks, ... Met Fresh ’n Rebel kies je gewaagd boven saai en maak je elke keer als je buitenkomt een statement! Het steeds wisselende gamma aan kleuren valt perfect te combineren met je outfit, je accessoires of je stemming. Ontdek het aanbod in de winkel!

Overal muziek
Met de (draadloze) oordopjes of koptelefoons heb je altijd muziek in de buurt. Je sluit er de wereld even mee buiten en kan afgesloten van de omgeving genieten van muziek of een boeiende podcast, ... en dat met een uitstekende geluidskwaliteit. De designs zijn elegant, kleurrijk en voelen dankzij de vocht absorberende oorkussens, gemaakt uit zacht vegan leder, comfortabel aan. De batterij van zowel de oordopjes als koptelefoons gaat trouwens heerlijk lang mee.

Fresh 'n Rebel speakersMusic Maestro
Ook de speakers zullen je weten te bekoren. Ze spelen je muziek draadloos af zodat je waar dan ook kan genieten van je favoriete muziek. Of je de speaker nu gebruikt als  muzikale hart van het huis of meeneemt voor onderweg, ze bieden telkens een geweldige geluidskwaliteit. Alle speakers zijn ook spatwaterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te  maken aan het strand, het zwembad of als er een druppeltje regen valt. En tenslotte ... Laat je niet misleiden door het formaat, ook de kleinere speakers staan garant voor een  indrukwekkend geluid.

Zorgeloos onderweg
Niets zo vervelend als een lege batterij als je onderweg bent. Je bent constant in de weer met het maken van foto’s, in contact blijven met familie en vrienden of het beluisteren van  muziek en dan heb je maar beter een back-up plan achter de hand. Een powerbank is ideaal om mee te nemen op al je uitstapjes en reizen. Je laadt er je apparaten mee op waar  je ook bent. In het vliegtuig, de trein of tijdens een wandeling, met een powerbank zit je nooit zonder energie.

Fresh ’n Rebel, ideaal voor wie op zoek is naar een kleurrijk en stijlvol cadeau voor een muziekliefhebber.

NVH Van Heukelom
Liersesteenweg 170
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 25 12 11
www.nvh.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier