Heerlijke wegdromen

Geef je slaapkamer een chique vibe met de elegante dekbedovertrekken van Essenza. De herfst- en wintercollecties die je vindt bij HV Interieur doen je wegdromen naar sprookjesbossen en magische taferelen. De schilderachtige prints met bloemenpatronen in rijke kleuren zijn er in verschillende kleuren en dessins zodat je jouw favoriet maar uit te kiezen hebt. Omdat gewerkt wordt met hoogwaardige materialen als katoen, satijn, flanel, … voelen deze overtrekken bovendien ook lekker zacht en warm aan. Ideaal dus voor heerlijk lange winternachten.

HV Interieur
Liersesteenweg 275, Heist-op-den-Berg
www.hv.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier