Elektro Dermo, meer dan 50 jaar vakmanschap

Er is heel wat economische bedrijvigheid in onze regio met tal van dynamische bedrijven die vaak niet meteen een belletje doen rinkelen. De meeste winkels kennen we wel omdat we er zelf komen maar met industriële bedrijven is het anders gesteld, we rijden er misschien dagelijks voorbij maar weten vaak niet wat er achter de façade schuilgaat. Elektro Dermo, niet ver van de ijsbaan, op de hoek van de Liersesteenweg en het Industriepark, is een stille onbekende voor vele mensen maar een gekende en gewaardeerde partner voor heel wat grote bedrijven waaronder de NMBS, Mac Donalds, ...

Eén van de eerste bedrijven in het Heistse Industriepark
In 1963 startte vader Willy De Ryck een bedrijfje dat zich specialiseerde in het ontwikkelen en herstellen van elektromotoren en het bouwen van transformatoren voor kmo en industrie. De eerste werkplaatsen bevonden zich boven de schrijnwerkerij van funerarium De Ryck, aan de Werftsesteenweg in Heist-op-den-Berg. Aan het einde van de jaren  ’60 ligt Willy mee aan de basis bij de ontwikkeling van het Heistse industriepark waardoor Elektro Dermo als een van de eersten een nieuw bedrijf bouwt in het Heistse  Industriepark. Vijf decennia later vind je het bedrijf nog steeds op dezelfde plaats als toen en het is ook nog steeds een familiebedrijf, met zoon Carl als zaakvoerder.

Carl, halverwege de jaren ‘90 heb je de fakkel overgenomen?
Carl:
Klopt! En we zijn steeds blijven innoveren sindsdien. Hoewel ik tijdens mijn studie industriële elektriciteit veel heb opgestoken leer je nog constant bij. Voor vernieuwing  moet je altijd blijven openstaan want stilstaan is achteruitgaan. Onze kracht schuilt in onze jarenlange ervaring en vakkennis over elektrotechnieken en aandrijf- en  automatiseringstechnologie in combinatie met onze leergierigheid. Die combinatie maakt dat we een mooi totaalconcept kunnen aanbieden waarbij klanten ons als enige  aanspreekpunt hebben en dat maakt het voor hen alleen maar makkelijker.

Wat doet Elektro Dermo eigenlijk?
Carl:
Ons team van ervaren en bekwame vakspecialisten is van vele markten thuis, je kan hier terecht voor elektromotoren, transformatoren, hoogspanningscabines,  automatisering, besturingstechnieken en industriële automatisering met onder andere het maken van machinebesturingen. We ontwikkelen zelf een aantal producten maar  voeren ook heel wat topmerken in. Een belangrijk onderdeel van onze activiteiten zijn de elektriciteitscabines. Via de zusterfirma maken we sinds 2006 ook betonnen prefab  units en minigebouwtjes waarin die cabines geïnstalleerd kunnen worden waardoor we een totaal geïntegreerd project kunnen aanbieden.

Jullie zijn een betrouwbare partner voor zowel kmo’s als multinationals.
Carl:
Ons klantenbestand is inderdaad heel uitgebreid, we werken voor zowel winkels van om de hoek met een bescheiden machinepark, een slager of schrijnwerker  bijvoorbeeld, maar mogen ook grote multinationals tot onze klanten rekenen waaronder energiebedrijven, telecombedrijven, vervoersmaatschappijen, … Vast staat dat wij steeds heel hoge kwaliteitsnormen hanteren. Wij denken mee met hun verhaal en vertalen dat telkens weer naar de beste technische oplossingen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier