Een juweeltje van een badkamer

Voor vloer- en tegelwerken moet je bij Paul De Preter zijn maar wist je dat je er ook terecht kan voor een badkamerrenovatie? Van afbraak, over het leggen van nieuwe leidingen, het plaatsen van chape, elektriciteit en verwarming tot de plaatsing en installatie van de badkamermeubels, sanitair en tegels, alles wordt voor je geregeld. De tegels voor zowel vloer als muur kies je in de showroom in Booischot, voor het sanitair kan je terecht bij een van de vaste partners. Paul De Preter blijft wel steeds jouw aanspreekpunt, hij volgt jouw project nauwgezet op en de plaatsing gebeurt door zijn eigen professionele plaatsingsteam. Binnen de kortste keren verandert jouw badkamer in een juweeltje waar je heerlijk tot rust kan komen.

Paul De Preter
Jaarmarktstraat 2A
Booischot
T 015 22 46 37
www.pauldepreter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Speciale promoties Check het hier