Een juweeltje van een badkamer

Voor vloer- en tegelwerken moet je bij Paul De Preter zijn maar wist je dat je er ook terecht kan voor een badkamerrenovatie? Van afbraak, over het leggen van nieuwe leidingen, het plaatsen van chape, elektriciteit en verwarming tot de plaatsing en installatie van de badkamermeubels, sanitair en tegels, alles wordt voor je geregeld. De tegels voor zowel vloer als muur kies je in de showroom in Booischot, voor het sanitair kan je terecht bij een van de vaste partners. Paul De Preter blijft wel steeds jouw aanspreekpunt, hij volgt jouw project nauwgezet op en de plaatsing gebeurt door zijn eigen professionele plaatsingsteam. Binnen de kortste keren verandert jouw badkamer in een juweeltje waar je heerlijk tot rust kan komen.

Paul De Preter
Jaarmarktstraat 2A
Booischot
T 015 22 46 37
www.pauldepreter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier