Een juweeltje van een badkamer

Voor vloer- en tegelwerken moet je bij Paul De Preter zijn maar wist je dat je er ook terecht kan voor een badkamerrenovatie? Van afbraak, over het leggen van nieuwe leidingen, het plaatsen van chape, elektriciteit en verwarming tot de plaatsing en installatie van de badkamermeubels, sanitair en tegels, alles wordt voor je geregeld. De tegels voor zowel vloer als muur kies je in de showroom in Booischot, voor het sanitair kan je terecht bij een van de vaste partners. Paul De Preter blijft wel steeds jouw aanspreekpunt, hij volgt jouw project nauwgezet op en de plaatsing gebeurt door zijn eigen professionele plaatsingsteam. Binnen de kortste keren verandert jouw badkamer in een juweeltje waar je heerlijk tot rust kan komen.

Paul De Preter
Jaarmarktstraat 2A
Booischot
T 015 22 46 37
www.pauldepreter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier