Altijd vakantiegevoel

De badmode voor de komende maanden wordt overspoeld door veel frisse en felle kleuren. Denk aan fel oranje, fris geel, lavendelblauw, maar ook de bloemen- en dierenprints zijn terug van nooit echt weggeweest! Een bikini of het weer populairder wordende badpak mag heerlijk opvallen met vrolijke prints, knalkleurtjes en hier en daar een glitterend accent.  De strandkleedjes vallen dan weer heerlijk los over je heen, ideaal voor een instant zomers en vrouwelijk gevoel. Bij Lingerie Ria in Putte vind je een enorme waaier aan bikini’s,  badpakken en strandkleedjes die je een heerlijk ontspannen gevoel geven. Bovendien word je hier met raad en daad bijgestaan in de zoektocht naar het model dat jouw figuur  optimaal tot z’n recht laat komen.

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
T 015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier