Altijd een zomers gevoel

Of je nu deze zomer je vakantie doorbrengt in eigen land en tuin of in het buitenland, met een leuk badpak of bikini en een zomers kleedje is een vakantiegevoel nooit veraf. Bij Lingerie Ria in Putte vind je een enorme waaier aan bikini’s, badpakken  en strandkleedjes en voor deze zomer zitten daar heel veel fleurige bloemenprints tussen. Kom gerust eens langs, samen met jou gaan we op zoek naar het model dat jouw figuur optimaal tot z’n recht laat komen. Ook al graag een voorsmaakje voor het komende najaar? Daar kunnen we alvast verklappen dat warme tinten de collecties zullen overspoelen. Verwacht je aan oker- en roesttinten met warme cognac- en camelkleuren.

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
T 015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier