Nieuws uit de regio

27-08-2021 - Heist-op-den-Berg

Carl De Bie neemt afscheid van politiek

Op het einde van dit jaar stopt Carl De Bie met zijn actieve loopbaan in de Heistse politiek. Carl die een eigen zakenkantoor heeft in de Bergstraat en daar ook voorzitter is van de handelaarsvereniging, zetelde sinds 2007 in de Heistse gemeenteraad, sedert 2012 voor de Open VLD.  Normaal zou hij volgend jaar schepen worden in opvolging van Patrick Feyaerts. In de gemeenteraad wordt De Bie opgevolgd door Eva Van den Brande

‘Mijn politieke activiteiten zijn al een tijdje moeilijk te combineren met mijn professionele werkzaamheden.  Daarom neem ik deze moeilijke maar noodzakelijke beslissing’, zegt Carl De Bie die sedert beging 2019 de discussies in de gemeenteraad in de hand hield als voorzitter. Vooral op het vlak van de lokale Heistse economie heeft Carl een stevige kennis opgebouwd. Het partijbestuur van Open VLD heeft respect voor zijn beslissing en dankt Carl voor zijn inzet

De Bie wordt opgevolgd door de 47-jairge Eva Van den Brande die ook wordt voorgedragen op Patrick Feyaerts op te volgen als schepen. Van den Brande woont in Heist Zonderschot en is van opleiding sociaal werker.  In 2018 kwam ze voor het eerst op voor de verkiezingen op de 2de plaats bij Open VLD en haalde daarbij 321 voorkeurstemmen. In de verkiezingsstrijd had ze vooral aandacht voor sociaal beleid, onderwijs en wonen.

Tot nu toe zetelde Van den Brande in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.  Daar wordt ze opgevolgd door Jana van Put.

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier