Nieuws uit de regio

14-05-2021 - Heist-op-den-Berg

Wegwijs in Heist met animatiefilm

Voor wie niet zo goed weet  waarvoor en op welke manier je de verschillende gemeentediensten kan raadplegen en gebruiken heeft team Communicatie van Heist een animatiefilm laten maken waarin de dienstverlening op een speelse manier in beeld wordt gebracht. En het resultaat mag er zijn! Maria, Paul, Maarten en Malika spelen de hoofdrol in de drie korte animatiefilmpjes. Ze gidsen je door enkele mogelijke situaties die je als Heistenaar kan tegenkomen en de uitleg daarbij is ‘oep zen Hests’.

Het productiehuis dat na een aanbestedingsprocedure onder de arm werd genomen, lanceerde het geweldige idee om de stemmetjes te laten inspreken door rasechte Heistenaren. Een heleboel Heistse kandidaten waagden hun kans na een oproep in de Gemeentekrant. Er was maar één voorwaarde: de kandidaten moesten beschikken over de typische Heistse tongval. En dat hebben de vier gekozen ‘stemacteurs’ schitterend gedaan: Ellen Vekemans, Christophe Deckmyn, Iefs Sels, Daisy Van Rompaey haalden hun strafste Heists boven! Ze zorgen ervoor dat de filmpjes spontaan, leuk en speels klinken.

Wil je weten hoe het afloopt met de Scrabble-bijeenkomst van Maria? Of waar Paul terechtkan met zijn kinderen? Of vraag jij je af waar Maarten en Malika een melding kunnen maken voor sluikstorten?  Hou dan vanaf 17 mei de communicatiekanalen van Heist-op-den-Berg zoals Facebook, Instagram, Youtube, … in de gaten om een eerste versie van de filmpjes te bekijken. Die kan je later volledig bekijken via YouTube-kanaal van het lokaal bestuur Heist-op-den-Berg

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Shood

Soulful interior, homemade wood design & lifestyle

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Speciale promoties Check het hier