Nieuws uit de regio

14-05-2021 - Heist-op-den-Berg

Wegwijs in Heist met animatiefilm

Voor wie niet zo goed weet  waarvoor en op welke manier je de verschillende gemeentediensten kan raadplegen en gebruiken heeft team Communicatie van Heist een animatiefilm laten maken waarin de dienstverlening op een speelse manier in beeld wordt gebracht. En het resultaat mag er zijn! Maria, Paul, Maarten en Malika spelen de hoofdrol in de drie korte animatiefilmpjes. Ze gidsen je door enkele mogelijke situaties die je als Heistenaar kan tegenkomen en de uitleg daarbij is ‘oep zen Hests’.

Het productiehuis dat na een aanbestedingsprocedure onder de arm werd genomen, lanceerde het geweldige idee om de stemmetjes te laten inspreken door rasechte Heistenaren. Een heleboel Heistse kandidaten waagden hun kans na een oproep in de Gemeentekrant. Er was maar één voorwaarde: de kandidaten moesten beschikken over de typische Heistse tongval. En dat hebben de vier gekozen ‘stemacteurs’ schitterend gedaan: Ellen Vekemans, Christophe Deckmyn, Iefs Sels, Daisy Van Rompaey haalden hun strafste Heists boven! Ze zorgen ervoor dat de filmpjes spontaan, leuk en speels klinken.

Wil je weten hoe het afloopt met de Scrabble-bijeenkomst van Maria? Of waar Paul terechtkan met zijn kinderen? Of vraag jij je af waar Maarten en Malika een melding kunnen maken voor sluikstorten?  Hou dan vanaf 17 mei de communicatiekanalen van Heist-op-den-Berg zoals Facebook, Instagram, Youtube, … in de gaten om een eerste versie van de filmpjes te bekijken. Die kan je later volledig bekijken via YouTube-kanaal van het lokaal bestuur Heist-op-den-Berg

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier