Nieuws uit de regio

07-01-2020 - Grasheide

Gras en Hei bedankt lieve ouders

In het parochiecentrum aan de Kerkhoflei, achter de kerk van Grasheide, speelt toneelvereniging Gras & Hei het toneelstuk ‘Bedankt Lieve Ouders’, een komedie van de bovenste plank van Yves Caspar, voor het eerst in een regie van Nathalie Van Roey. Tussen de repetities door trokken ze Grasheide nog rond als zingende Driekoningen, ten voordele van Samana waarbij ze het mooie bedrag van 2020 euro ophaalden.

Alex Van Dessel, de vaste huisregisseur van het gezelschap wou het even wat rustiger aan doen. Dat wil niet zeggen dat hij het Grasheidense toneel vaarwel zegt, wat hij staat nog wel op de planken, maar dit keer onder het toeziende oog van Nathalie Van Roey.  Eerder regisseerde Nathalie al een toneelgezelschap in Meerbeek en ze is de schoondochter van toneelmeester Wim Truyens, het blijft dus in de familie.

Gust en Lisette zijn 45 jaar getrouwd.  Haar 3 kinderen willen in het geheim een feest organiseren maar dat is zonder Lisette gerekend.  Zij wil nl. ook een feest organiseren.Ze besluiten dan maar om het samen te organiseren.  Maar dan komen de vragen :waar, wie, wanneer en hoe?  De antwoorden op al deze vragen volgen snel maar natuurlijk met de nodige misverstanden.

Op de planken: Hilde Vercammen, Julie Naulaerts, Louis Lembregts, Brigitta Brabants, Ingrid Van Camp,  Wim Dillen, Stef Vanderauwermeulen, Alex Van Dessel, Wout Truyens en An Van Essche. Achter de schermen werken Ilse Van Looy, Wim Truyens, Vicky Breyne en Ann Silverans.

 De voorstellingen hebben plaats op de vrijdagen 10 en 17 januari, de zaterdagen 11 en 18 en de zondagen 11 en 19 januari 2020, telkens om 20 u.  Kaarten kunnen in voorverkoop gereserveerd worden op het nummer 0493 / 58.84.89, elke werkdag tussen 18 u en 20 u.

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier