Nieuws uit de regio

07-01-2020 - Grasheide

Gras en Hei bedankt lieve ouders

In het parochiecentrum aan de Kerkhoflei, achter de kerk van Grasheide, speelt toneelvereniging Gras & Hei het toneelstuk ‘Bedankt Lieve Ouders’, een komedie van de bovenste plank van Yves Caspar, voor het eerst in een regie van Nathalie Van Roey. Tussen de repetities door trokken ze Grasheide nog rond als zingende Driekoningen, ten voordele van Samana waarbij ze het mooie bedrag van 2020 euro ophaalden.

Alex Van Dessel, de vaste huisregisseur van het gezelschap wou het even wat rustiger aan doen. Dat wil niet zeggen dat hij het Grasheidense toneel vaarwel zegt, wat hij staat nog wel op de planken, maar dit keer onder het toeziende oog van Nathalie Van Roey.  Eerder regisseerde Nathalie al een toneelgezelschap in Meerbeek en ze is de schoondochter van toneelmeester Wim Truyens, het blijft dus in de familie.

Gust en Lisette zijn 45 jaar getrouwd.  Haar 3 kinderen willen in het geheim een feest organiseren maar dat is zonder Lisette gerekend.  Zij wil nl. ook een feest organiseren.Ze besluiten dan maar om het samen te organiseren.  Maar dan komen de vragen :waar, wie, wanneer en hoe?  De antwoorden op al deze vragen volgen snel maar natuurlijk met de nodige misverstanden.

Op de planken: Hilde Vercammen, Julie Naulaerts, Louis Lembregts, Brigitta Brabants, Ingrid Van Camp,  Wim Dillen, Stef Vanderauwermeulen, Alex Van Dessel, Wout Truyens en An Van Essche. Achter de schermen werken Ilse Van Looy, Wim Truyens, Vicky Breyne en Ann Silverans.

 De voorstellingen hebben plaats op de vrijdagen 10 en 17 januari, de zaterdagen 11 en 18 en de zondagen 11 en 19 januari 2020, telkens om 20 u.  Kaarten kunnen in voorverkoop gereserveerd worden op het nummer 0493 / 58.84.89, elke werkdag tussen 18 u en 20 u.

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier