Nieuws uit de regio

07-09-2019 - Heist-op-den-Berg

5 toneelstukken voor de prijs van één

Vanaf het tweede weekend van septemeber gaat het nieuwe theaterseizoen van het Heists Kamertoneel van start in hun eigen zaal in de Kattestraat. ‘Ligstoelen’ is en verzameling van 5 verschillende stukjes, gekozen uit een reeks van 20, waarvan er 3 vóór en 2 na de pauze worden opgevoerd vanaf vrijdag de dertiende september.

Ondanks alle ‘Netflixen’ van deze wereld, blijft voorzitster Marleen Verhaegen en haar team enthousiast geloven in de toekomst van het theater en beginnen ze het seizoen zelfs op een vrijdag de 13de .

Voor de eerste productie koos HKT voor een bijzonderheid: Ligstoelen van de Engelse Jean Mc Colley. In een regie van Nicole Lauwaert brengen 4 dames 5 verschillende eenakters die los van elkaar staan. Het enige dat de stukjes met elkaar gemeen hebben, is dat er telkens 2 vrouwen en 2 stoelen op het podium staan. Lauwaert heeft een rijke ervaring in het Mechelse theaterleven en speelde on der meer  3 jaar de werkvrouw in de VTM-serie Slisse & Cesar. In  de toneelzaal aan de Kattestraat regisseert ze Hanne Belloy, Josée Cammaerts, Julia Peeters en Marleen Verhaegen. Voor data van opvoeringen en reservatie: www.heistskamertoneel.be

In het Allerheiligenverlof staat het kinderstuk ‘Camembert de eerste’ geprogrammeerd en op het einde van dit jaar de tragikomedie ‘Vaders’ van Haye Vanderheyden. In januari komt ‘Bloedbruiloft’, het klassieke drama van Frederico Garcia Lorca en het seizoen sluit af met ‘Fools’, een absurd komisch sprookje van Neill Simon

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier