De Wolberg, een hoop wol in Heist-op-den-Berg

Sommige mensen worden creatief geboren ... zo ook Annick in wiens leven creativiteit nooit veraf is. Al op haar 14de was ze in de weer met haak- en breiwerk, ze  volgde een opleiding patisserie en werkte jarenlang in een bloembinderij waar ze bloemstukken en boeketten samenstelde. Maar oude liefde roest niet ... sinds de  zomer van 2020 baat ze De Wolberg uit aan de Westerlosesteenweg in Heist-op-den-Berg, een winkel met een groot assortiment wol, garen en allerlei toebehoren.

De WolbergUniek breiwerk
Breien is iets van alle tijden en gooide het stoffige imago al een tijdje overboord. Op de Olympische Spelen in Tokio zagen we zelfs de Britse schoonspringer Tom  Daley al breiend op de tribune zitten. Ze zijn zeldzaam, maar er zijn dus zeker ook mannen die breien. Enkele breinaalden en bolletjes wol en je kan al aan de slag.  Het is niet alleen ontspannend, je kan er ook je creativiteit in kwijt en je hebt er bovendien dubbel plezier aan, de eerste keer tijdens het breien zelf en de tweede  keer als je je unieke creatie kan dragen. Annick geeft trouwens graag raad over het soort wol dat je voor je project kan gebruiken en hoe je aan de slag kan gaan. Bij De Wolberg vind je wol in alle kleuren en soorten, zowel synthetische, antiallergische, ecologische als alpacawol en dat van topmerken als Phildar en Lana Grossa.  Verder kan je er ook terecht voor tal van patronen en allerlei toebehoren als priemen, breitassen, knopen, ritsen, ...

haakwerkVrolijk haakwerk
Haken is weer populair bij alle leeftijden. Bij De Wolberg hebben ze alles in huis om aan de slag te gaan. Funny’s haakpakketten, draagtassen, leuke poppetjes, babyspeelgoed, ... Doe inspiratie op en laat je creativiteit de vrije loop.

Precisiewerk
Liefhebbers van precisiewerk kunnen aan de slag gaan met een  kruisjessteekpakket, een borduurpakket met telpatroon of wat denk je van een diamond painting kit. Bij deze laatste lijkt het alsof je een schilderij maakt met  gekleurde kristallen steentjes, het wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Net zoals bij puzzelen,  kleuren, borduren, haken of breien ervaren heel wat mensen het als ontspannend om met een pincetje alle steentjes nauwgezet op de juiste plaats te zetten. Nadien  kan je je afgewerkte diamond painting inkaderen om er nog jaren van te genieten. Bij De Wolberg vind je verschillende afbeeldingen om mee aan de slag te gaan

De Wolberg
Westerlosesteenweg 24
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 71 49 51
www.dewolberg.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier