Heistse geurkaarsen voor elke gelegenheid

De jongste kaarsenmaker uit de regio? Dat is Jeroen Feytens, een prille dertiger die afkomstig is uit de druivenstreek Overijse maar al meer dan 20 jaar in hartje Hallaar woont. Hij studeerde aan de kokschool, nadien bedrijfsmanagement en was een aantal jaren actief in de banksector tot hij op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Die vond hij in de gezellige wereld van de kaarsen en met ‘Just An Attitude’ biedt Jeroen kaarsen aan voor elke gelegenheid.

Jeroen FeytensWaarom kaarsen?
Jeroen:
Ik wilde de creatieve toer opgaan. Ik hou van geuren en zo is het idee ontstaan om eigen geurkaarsen te gaan produceren. Ik ben me via het internet gaan verdiepen in de wereld van kaarsen. Zo  ben ik geruime tijd bezig geweest met het zoeken van allerlei ontwerpers. Om het financieel haalbaar te houden heb ik meerdere internationale wedstrijden uitgeschreven, onder andere voor het creëren van speciaal glas, het ontwerp van de etiketten, … Ik heb heel wat voorstellen gekregen van jonge ontwerpers uit tal van landen.

Zonder ervaring gaan produceren is niet evident.
Jeroen:
Dat is inderdaad niet zo makkelijk want niet iedereen wil of kan een speciaal glas produceren in een kleine oplage. Ik heb wel hulp gekregen van mensen met ervaring in de sector, die mijn project een warm hart toedragen. Zij hebben me heel wat goede tips en ideetjes gegeven.

Wat maakt jouw kaarsen zo bijzonder?
Jeroen:
Onze kaarsen zien er niet alleen geweldig uit, ze gaan ook minstens 80 uur mee en de geur is intens! Al onze kaarsen worden trouwens met de hand gevuld in België en we werken met natuurlijke materialen waardoor ze langer branden en ook veiliger zijn. Ook de kwaliteit van de lont is erg belangrijk in functie van rook- en roetvorming. Het allerbelangrijkste voor mij is de geur, meteen ook het  duurste onderdeel van de ganse productie. Mijn kaarsen hebben een geurpercentage van 8%. Dat is veel in tegenstelling tot de meeste andere kaarsen op de markt waar dat maar tussen de 2% en de 4%  ligt.

Je brengt meerdere soorten kaarsen op de markt?
Jeroen:
Ja, we hebben 2 verschillende groottes en de meerwaarde zit hem ook in de vele varianten in look, kleur en geur. Je hebt al een van onze kaarsen voor minder dan 20 euro, de prijzen beginnen  vanaf € 16,50. Met elk van onze kaarsen geef je een andere boodschap mee en je kan er ook telkens een persoonlijke boodschap aan toevoegen.

Een ideaal cadeautje dus?
Jeroen:
Het moet niet altijd een bloemetje zijn, toch? We hebben voor elke gelegenheid de perfecte kaars in huis. Iemand bedanken, beterschap wensen, zeggen dat je iemand graag ziet of als cadeautje  voor een verjaardag, trouw, geboorte of Moederdag, … je kan het zeggen met een kaars!

Waar kunnen we jouw kaarsen kopen?
Jeroen:
Voorlopig zijn de kaarsen alleen te koopvia mijn website, www.justanattitude.be. Ik hoop binnenkort wel samenwerkingen op te zetten met een aantal zaken uit de regio die mijn mooie en kwalitatieve kaarsen mee in hun aanbod willen opnemen.

heistse geurkaars

Op zoek naar je favoriete 'Attitude'?
www.justanattitude.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier