Een betrouwbare juridische partner

In het centrum van Hallaar, tegenover de kerk, kan je niet naast het statige gebouw kijken waarin advocatenkantoor Pauwels & Partners gehuisvest is. Het oude vredegerecht, dat ooit ook nog dienst deed als gemeentehuis, is zonder twijfel een gebouw met karakter. Danny Pauwels, al sinds 1983 een gevestigde waarde binnen de advocatuur, nam er zijn intrek toen hij zijn kantoor, dat toen nog in de Stationsstraat gevestigd was, wilde uitbreiden. Het gebouw kreeg een grondige restyling tot het unieke en stijlvolle kantoor dat het vandaag is. Een combinatie van klasse, deskundigheid en dynamiek.

Dynamisch advocatenkantoor
In 2019 koos Danny Pauwels ervoor de handen in elkaar te slaan met Roel Grant en Gregory Henderyckx, twee van zijn vaste medewerkers om een nieuwe wind te doen waaien in het kantoor. “Een logische evolutie,” vertelt Danny, “net omdat we al heel wat jaren samenwerken is het geen stap in het onbekende.” Beiden startten immers als stagiair in het advocatenkantoor en groeiden nadien door van medewerker naar vennoot. Roel Grant is opgetogen dat hij na heel wat jaren het vertrouwen gekregen heeft om als gelijkwaardige partner in te stappen en ook Gregory Henderyckx voelt een grote verbondenheid met het kantoor en wil enthousiast meebouwen aan een gezamenlijk idee. De ruime kennis en deskundige ervaring wordt in dit dynamische advocatenkantoor dus gekoppeld aan de frisse  gedrevenheid van een jong en enthousiast team.

Van alle markten thuis
Problemen zijn er om opgelost te worden. Het team van Pauwels & Partners heeft een ruime expertise binnen verschillende rechtsdomeinen wat maakt dat ze heel wat kennis in huis hebben. Die  uitgebreide kennis komt ook goed van pas bij grensoverschrijdende cases die daardoor perfect binnen het eigen kantoor behandeld kunnen worden. Omdat ze als team steeds tot een goede oplossing  willen komen, bundelen ze regelmatig de krachten. Advocatenkantoor Pauwels & Partners is met 7 advocaten en 3 administratieve medewerkers een groot kantoor in de regio Heist. Naast hun  inhoudelijke sterkte kunnen zij u daarom ook flexibel bijstaan en is het steeds vlot werken.

Geen zaak te zwaar
De coronacrisis heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van het aantal echtscheidingen en andere familiale problemen. Pauwels & Partners begeleidt tal van cliënten door deze moeilijke periode en  verleent hen de nodige juridische begeleiding om de best mogelijke oplossing te vinden voor de vaak complexe problemen die hierbij de kop kunnen opsteken. Deze coronatijden laten zich natuurlijk ook  op andere vlakken voelen, niet in het minst op economisch gebied. Zo staat het advocatenkantoor momenteel talloze cliënten bij die er niet langer in slagen hun facturen tijdig te betalen. Een tijdelijk uitstel van betaling kan bijvoorbeeld de nodige ademruimte geven om deze crisis zonder kleerscheuren door te komen. Uiteraard dragen ze langs de andere kant evenzeer zorg voor hun particuliere en  professionele cliënten die met wanbetalingen worden geconfronteerd. Daarnaast kan het team van specialisten uiteraard ook bij andere moeilijkheden en geschillen voor de gepaste juridische bijstand  zorgen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een gebrek aan uw nieuwbouw, dient u voor de Politierechtbank te verschijnen of heeft u nood aan een specialist voor de opmaak of interpretatie van een  welbepaalde overeenkomst, aarzel dan niet om Pauwels & Partners te contacteren. Een eerste gesprek met mondeling advies, zonder opening van een dossier, kost € 50 (excl. BTW).

Advocatenkantoor Pauwels & Partners

Advocatenkantoor Pauwels & Partners
Broekstraat 4, Heist-op-den-Berg (Hallaar)
T 015 24 08 80
info@pauwelsadvocaten.be
www.pauwelsadvocaten.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier