Veilig de weg op

Met de fiets naar school of naar het werk? Top! Maar is je fiets nog in orde? Het is geen overbodige luxe om deze af en toe eens te laten nakijken want met een exemplaar dat tiptop in orde is kan je met een gerust hart de baan op. Tijdens een onderhoud worden de remmen getest en ook de banden worden nagekeken, een versleten en dus gladde band heeft immers   minder grip op de weg. Wie extra veilig de weg op wil, vindt bij Bike Center ook een ruime keuze fietshelmen voor kinderen en volwassenen. Wist je dat een fietshelm het    risico op een hoofd- en hersenletsel bij een valpartij spectaculair vermindert? Een helm voorkomt niet alleen een direct contact met de grond maar vangt ook de klap op en verdeelt deze over een grotere oppervlakte. En jij? Ben jij klaar om op het zadel te springen?

Bike Center
Lostraat 33C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 23 02 25
www.bikecenter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier