Veilig de weg op

Met de fiets naar school of naar het werk? Top! Maar is je fiets nog in orde? Het is geen overbodige luxe om deze af en toe eens te laten nakijken want met een exemplaar dat tiptop in orde is kan je met een gerust hart de baan op. Tijdens een onderhoud worden de remmen getest en ook de banden worden nagekeken, een versleten en dus gladde band heeft immers   minder grip op de weg. Wie extra veilig de weg op wil, vindt bij Bike Center ook een ruime keuze fietshelmen voor kinderen en volwassenen. Wist je dat een fietshelm het    risico op een hoofd- en hersenletsel bij een valpartij spectaculair vermindert? Een helm voorkomt niet alleen een direct contact met de grond maar vangt ook de klap op en verdeelt deze over een grotere oppervlakte. En jij? Ben jij klaar om op het zadel te springen?

Bike Center
Lostraat 33C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 23 02 25
www.bikecenter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier