Professionele reiniging van uw wagen(s) op locatie

Geen tijd of zin om je wagen te wassen? De auto wassen is een heel werk dat wel wat tijd vraagt. Voor de klusjes in je huis of tuin laat je een klusjesman of tuinman langskomen, waarom zou je dan voor het wassen van je wagen niet iemand aan huis of op locatie laten komen? Dylan van DDH Car Cleaning gaat aan de slag met oog voor detail, legt de nodige voorzichtigheid aan de dag en doet je wagen stralen.

Carwash op locatie

Carwash op locatie
Een personenwagen, bedrijfswagen, bestelwagen, 4x4 of mobilhome, ... Bij DDH Car Cleaning krijgt uw voertuig een grondige reinigingsbeurt, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, en dat op een locatie die u het best uitkomt. De oprit voor uw huis of de parking aan uw bedrijf, alles is mogelijk. Na een volledige wasbeurt van de carrosserie waarbij ook de velgen en  chrome extra aandacht krijgen, wordt ook de binnenkant onder handen genomen. De wagen wordt grondig gestofzuigd, de vloermatten worden uitgeklopt en ook de dakhemel, het dashboard,  de ruiten, zetels en ventilatiekleppen worden gereinigd. Kortom, uw wagen wordt tot in de kleinste hoekjes professioneel schoongemaakt.

kwalitatieve productenDieptereiniging van uw zetels
Een diep ingetrokken vlek op de bekleding van uw zetels? Geen probleem, met een dieptereiniging van de zetels verdwijnen zelfs de hardnekkigste vlekken als sneeuw voor de zon.

carwash op locatieKwalitatieve producten
Voor de reiniging van uw wagen kiest Dylan voor de kwalitatieve producten van Gyeon. Deze zorgen niet alleen voor de perfecte reiniging van uw wagen, ze geven ook extra bescherming.  Bovendien wordt voor elk oppervlak van je wagen een product op maat gebruikt voor een optimaal resultaat.

Een schoon wagenpark?
DDH Car Cleaning biedt oplossingen op maat voor bedrijven.
Neem contact op voor meer info: 0492 98 33 94

DDH Car Cleaning
Dylan De Haes
T 0492 98 33 94
ddhcarcleaning@hotmail.com
www.ddhcarcleaning.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier