Reypens Real Estate verhuurt de Veronasite

De Verona-site aan de Westmeerbeeksesteenweg in Booischot zoekt huurders. De goed gelegen en ruime bedrijfsgebouwen van voormalig ramenproducent Verona zijn al jaren een vaste waarde langs de  N15 tussen Booischot-centrum en Westmeerbeek. Vandaag mag Charlotte Reypens van Reypens Real Estate op zoek gaan naar een huurder die de site een nieuwe bestemming kan geven.

Een unieke uitdaging
Dat Charlotte Reypens van alle markten thuis is, blijkt uit dit unieke project. “Ik ben echt enorm trots en blij dat de eigenaar koos voor een lokale ondernemer. Ik vind het alvast een leuke uitdaging om mee op zoek te gaan naar huurders die op deze site een nieuw verhaal willen starten. Goede bedrijfsaccommodatie loopt niet dik en toch zeker niet op deze manier. Vaak staat er al wel eens een magazijn of  showroom te huur maar een geheel met showroom, kantoren én magazijn is toch uitzonderlijk,” vertelt ze.

Industriële site voor ambachtelijke bedrijven
De industriële site, gelegen in KMO-zone, heeft een totale perceeloppervlakte van 11.750m² en bestaat uit een toonzaal (505m²), kantoren (545m²) en een magazijn (5.661m²). Het buitenterrein omvat drie  inritten, waarvan een vooraan aan de bezoekersparking voor de toonzaal en twee langs de achterkant voor het laden en lossen. Verder is er plaats voor een personeelsparking en buitenopslag. Kortom, dit  is een site met tal van mogelijkheden. “Ideaal zou zijn als er een huurder gevonden wordt voor het volledige pakket maar ook kandidaat huurders voor een deel van het gebouw mogen zich melden,” geeft  Charlotte Reypens nog mee.

Reypens Real Estate Mentor
Hallaarstraat 51B
2222 Itegem
T 0494 12 10 42
info@reypensmentor.com

Meer informatie of andere panden?
www.reypensmentor.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier