Inspiratie voor je tuin en terras

Een mooi aangelegde oprit, een gezellig terras, een tuinpad langs mooi verzorgde bloemperkjes, … ze dragen allemaal bij tot de uitstraling van je woning. Dromen over een nieuwe tuin alleen is al een plezier, wegdromen in een afgewerkte tuin waar je kan genieten van qualitytime met vrienden en familie is nog leuker.

Binnentoonpark voor buitenmaterialen
Omdat je hier in België al wel eens verrast kan worden door een regenbui en het kiezen van materialen in een buitentoonpark dan niet meteen het meest aangename is, bedacht  Kerkstoel Bouwmaterialen een inventieve oplossing, een binnentoonpark voor buitenmaterialen. Je vindt er alle materialen voor de aanleg van je tuin zoals verschillende soorten  verharding als tegels in natuursteen, beton- en kleiklinkers, keramische tegels maar ook siergrind, kunstgras, brievenbussen, tuinverlichting en allerlei omheiningen om je tuin af te  bakenen.

uitgebreid binnentoonpark voor buitenmaterialen

Verharding, een grenzeloos aantal mogelijkheden
Ga je voor verrassend veelzijdige kleiklinkers, de kracht van beton, voor keramische tegels, de kampioen in onderhoudsgemak of spreekt de natuurlijke charme van natuursteen je  aan? Of je nu gaat voor een landelijke of moderne tuin, voor een esthetische of onderhoudsvriendelijke oplossing, of een combinatie van beiden? Wij hebben verharding voor ieders  stijl en budget. Daarnaast vind je hier ook tal van boordstenen die grasperken afbakenen, het terras of de oprit begrenzen, een niveauverschil wegwerken of een knappe afwerking  rond je zwembad creëren, … Kortom, tal van maatwerkoplossingen die jouw tuin de finishing touch geven.

Waterdoorlatende of waterpasserende bestrating
Terrassen, opritten, tuinpaden, … er ligt heel wat verharding in onze omgeving die ervoor zorgt dat het regenwater meer en meer moeite heeft om in de bodem te dringen. Daarom  gaan er steeds meer stemmen op om te kiezen voor waterdoorlatende verharding. Een duurzame oplossing die de begroeiing groener houdt, ook tijdens droge periodes, en die  overstromingen bij hevige en langdurige regenval tegengaat. In het aanbod vind je nu ook waterpasserende klinkers die het water laten passeren via bredere voegen.

Kerkstoel Bouwmaterialen
Leopoldlei 54, Heist-op-den-Berg
T 015 24 47 26
www.kerkstoel-bouwmaterialen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Speciale promoties Check het hier