Tijd om het 'zelf te doen'

Misschien kluste u er de afgelopen periode al op los in uw kot? Of ontdekte u terwijl u thuis zat tal van klusjes die een plekje kregen op het to do-lijstje maar nog even on hold gezet werden? Weet dat u bij Bouwhandel De Roover aan het juiste adres bent wanneer u op zoek bent naar kwaliteitsvolle doe-het-zelf materialen. Dat in combinatie met goede  raad maakt uw klussen een pak makkelijker!

Klussen maar
Droomt u al langer van een klein terrasje op een onderbenut, zonnig plekje in de tuin of misschien bent u het beu dat uw tuinpad niet ver genoeg doorloopt met als gevolg dat uw  schoenen bij de minste regenbui vol modder hangen, zeker nu de herfst begonnen is? Op de badkamer moet er nog een stukje muur van tegeltjes voorzien worden en op de zolder zou ook nog wel een gipskarton wandje bijgeplaatst moeten worden om een extra ruimte te creëren. Dat lijstje klinkt u misschien wel erg bekend in de oren. Dan is het tijd om in actie te schieten!

Op zoek naar goed materiaal?
Uw klusjes uitvoeren in de meest gunstige omstandigheden? Bij De Roover kan u terecht voor allerlei bouwmaterialen voor elk bouwproject. Ruwbouwmaterialen, dakbedekking,  muur- en vloertegels, terrastegels en klinkers en isolatiematerialen, u vindt het hier. Daarnaast vindt u hier echter ook allerlei doe-het-zelf materialen van de beste kwaliteit en altijd  aan zeer interessante prijzen. Materialen voor wanden en plafonds of voor het plaatsen, voegen en afwerken van tegeltjes. De ruime voorraden aan kwaliteitsvolle plaatsingsmaterialen en materialen ter afwerking worden voortdurend aangevuld met het nieuwste en beste wat op de markt te verkrijgen valt.

Een oplossing voor elk bouwvraagstuk
Voor advies over het kleinste klusje, een verbouwing of een groter project maken ze bij De Roover graag tijd voor u vrij. Dankzij hun jarenlange ervaring in de sector gaan expertise  en uitgebreid advies er hand in hand en kunnen ze u een echte meerwaarde bieden. Ervaren mensen die met u meedenken en u correct informeren over de verschillende  mogelijkheden zorgen er immers voor dat u steeds naar huis gaat met de juiste materialen en met een praktische uitleg om al die materialen te gaan plaatsen. Samen met u gaan ze graag voor de beste oplossing.

Gedimat De Roover
Schrieksesteenweg 160
Booischot - Pijpelheide
T 015 23 31 10
www.deroover.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier