Jouw keuken, op smaak gebracht door Kovera

’s Ochtends bij het ontbijt de nieuwsberichten doornemen, een snelle lunch op de middag en ’s avonds een lekkere maaltijd op tafel toveren … een hele dag door is de keuken dé centrale plek in je (t)huis en dus dé belevingsruimte bij uitstek. Je  maakt er uiteraard het eten klaar maar kan er even goed tot rust komen na een lange werkdag, koekjes bakken, samen  plannen maken, genieten van aroma’s die uit de kookpotten komen of aperitieven met vrienden. Of je nu voor een basic   praktische keuken gaat of eentje met allerlei snufjes voor al jouw culinaire experimenten, Kovéra heeft voor elk wat wils.

Jouw keuken, jouw smaak
De ideale keuken? Dat is een product van jouw persoonlijke smaak in combinatie met de jarenlange ervaring van Kovéra. De talrijke keukenopstellingen in de showrooms van Heist-op-den-Berg, Geel en Sint-Joris-Winge zullen je alvast weten te  inspireren. Er zijn immers een eindeloos aantal combinaties mogelijk wat betreft vorm, kleur, materiaal en samenstelling. De  uitgebreide kennis en creativiteit van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken,  een leefruimte waar het gezellig vertoeven is. Met 3D-tekeningen krijg je bovendien meteen een goed zicht op hoe jouw keuken eruit zal zien en kan je al beginnen dromen.

Made in Belgium
Staat het ontwerp van jouw droomkeuken op punt? Dan kan deze in productie gaan. In de productieunit in Hulshout wordt alles op maat verzaagd en klaargemaakt om nadien bij jou thuis geïnstalleerd te worden.

Gloednieuwe website
We bundelden heel wat praktische informatie, mooie foto’s van onze realisaties en interessante weetjes op een gloednieuwe  website. Zo zal je er tal van tips en tricks voor de inrichting van je droomkeuken terugvinden maar ook smakelijke recepten,  onderhoudsweetjes, inspirerende getuigenissen en de nieuwste snufjes en toestellen. Het resultaat? Een waaier aan  inspiratie!

De keuze van je droomkeuken, een belevenis

  • Verzamel je ideeën en wensen
  • Laat je inspireren in onze showrooms
  • Kies je materialen en toestellen
  • Begin te dromen terwijl wij je keuken produceren

Kovéra
Mechelsesteenweg 76C, Heist-op-den-Berg
T 015 25 14 91

Antwerpseweg 116B, Geel
T014 56 09 35

Leuvensesteenweg 239, Sint-Joris-Winge
T 016 63 53 82

www.kovera.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier