Schilderwerken met uitstraling

Jean-Pierre en Sylvie Laurent, een vader-dochterduo, zijn het gezicht en het brein achter Soul Deco, een familiaal schildersbedrijf in Booischot. Schilderen en behangen is niet alleen hun vak maar ook hun passie. Zo scheppen ze er plezier in om steeds op zoek te gaan naar een uitgebalanceerd geheel waarbij materialen, kleuren en schildertechnieken perfect samengaan en elkaar zelfs versterken. Bovendien denken ze ook graag met je mee over de decoratie en zorgen ze telkens voor een originele toets, met respect voor ieders interieur.

Schilder- en behangwerken
Sylvie:
Binnen of buiten, wij voeren alle schilderwerken uit met vakkennis en kwaliteitsvolle producten. Samen met jou gaan we graag op zoek naar de ideale stijl en kleuren. We gebruiken ook regelmatig speciale verftechnieken die nog net dat ietsje  meer aan je schilderwerk geven. Ook behang kan een levendige toets aan je interieur geven. Of je nu kiest voor decoratief  behangpapier, fotografie- of textielbehang, … we zorgen steeds voor een mooi geheel. In al onze werken vinden we stiptheid,  oog voor detail en orde trouwens erg belangrijk. Dat is onze professionele trots waarbij we er prat op gaan dat elk project perfect afgewerkt moet zijn.

Een make-over van je gevel
Jean-Pierre:
Heb je gerenoveerd of een bijgebouw geplaatst en wil je de gevel een nieuwe look geven dan is kaleien of kalken  de ideale manier. Hierbij wordt een dunne kalkpleister aangebracht op de muren die daardoor ook veel beter bestand zijn tegen weer en wind. Deze schildertechniek kan trouwens ook gebruikt worden voor bakstenen binnenmuren of open haarden. Uiteraard kunnen we de gevel ook gewoon schilderen en voor de finishing touch kunnen we ook de ramen, deuren of poorten een nieuwe laklaag geven.

Handige allrounders
Sylvie:
Bij ons kan je niet alleen terecht voor schilder- en behangwerken, we kunnen je ook helpen bij kleine renovatie- of  interieurklusjes. Het plaatsen van plinten en kroonlijsten, schakelaars verplaatsen, spiegels of kaders ophangen, verlichting  installeren, … we zorgen altijd voor een piekfijne afwerking.

De warme uitstraling van hout
Jean-Pierre:
Ook meubels kunnen opnieuw leven ingeblazen worden door ze te zandstralen, te beitsen of een nieuw laagje verf  te geven. Verder kunnen we ook de behandeling van hout, zowel binnen als buiten, voor je uitvoeren zodat je houten keuken, trappen, luiken, voordeur en garagepoort een aangename warme toets aan je woning en interieur kunnen geven.

Soul Deco

Soul Deco
Kleine Steenweg 66a
2221 Booischot
T 0476 60 61 06 (Jean-Pierre)
T 0494 39 72 46 (Sylvie)
info@souldeco.be
www.souldeco.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier