GVL-Technics, gloednieuw en toch vertrouwd

Nadat Elektriciteit Paul De Meutter recent besloot te stoppen met de installatie-afdeling besloten Marc Goris en Nick Van Looy te starten met GVL-Technics. Vanaf januari bundelen zij samen met een team van vertrouwde mensen, die al heel wat jaren ervaring op de teller hebben, de krachten in een nieuwe zaak zodat u kan blijven rekenen op de vertrouwde service en op de nodige ondersteuning bij al uw elektrische vraagstukken.

Uw installateur
Vanaf 6 januari kan u bij GVL-Technics terecht voor alle oplossingen voor de installatie en/of renovatie van uw elektriciteit, domotica, alarmsystemen, camerabewaking, parlofonie en videofonie, toegangscontrole en veel meer. Ze bieden u totaalpakketten aan waarbij alles voor u geïnstalleerd en geprogrammeerd wordt maar kunnen even goed de nodige ondersteuning  bieden aan de doe-het-zelver. In dat laatste geval bepaalt u zelf wanneer u beroep wil doen op een technieker. Uiteraard staat GVL-Technics ook graag voor u klaar wanneer zich een  probleem voordoet met een bestaande installatie.

Domotica
Een geautomatiseerde woning, klinkt aanlokkelijk niet? Maar het wordt pas interessant als alles aangepast kan worden aan uw persoonlijke levensstijl en wanneer u kan werken met een  gebruiksvriendelijk systeem. Het B-Logicx domoticasysteem speelt daar perfect op in en biedt een brede waaier aan mogelijkheden voor het automatiseren van uw woning of KMO. Ze houden bovendien nieuwe ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Handig om weten is dat er gratis gepersonaliseerde opleidingen georganiseerd worden om het B-Logicx systeem beter te leren kennen zodat u het kan instellen naar uw eigen behoeftes. Uiteraard staat GVLTechnics wel steeds voor u klaar als u hulp nodig heeft bij de installatie. Uw elektriciteitskast, goed georganiseerd GVL-Technics helpt u graag bij de bouw van uw domotica- of elektriciteitskast. Op die manier kan die eenvoudig geplaatst worden bij u thuis en leveren we duidelijk schema’s mee voor de aansluiting van uw bekabeling.

Beveiligingssystemen
Ook voor de beveiliging, toegangscontrole, … van uw woning kunnen de nodige oplossingen aangereikt worden, zowel geplaatst als voor de doe-het-zelver. Wij hebben al het materiaal en de kennis in huis voor de installatie van uw alarmsysteem en camerabewaking.

GVL-Technics
Kasteelstraat 4a, Heist-op-den-Berg
www.gvl-technics.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier