Koken wordt een feest

Droomt u ook van een keuken waar je heerlijk kan thuiskomen en waar koken een plezier is? Bij Kovéra is klant koning en wordt elk project gemaakt volgens de persoonlijke wensen, smaak en ruimte van de klant, op maat dus! Sinds de start in 1965 is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de keukenbranche en een  bloeiend familiebedrijf waar niet alleen de stichters Maurice Koenig en zijn vrouw Hilda dagelijks nog actief zijn maar waar ook de vier zonen hun plek gevonden hebben. Een combinatie van werkijver, een modern machinepark met constant aangepaste technologie, flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding en de mooie projecten op maat liggen aan de basis van deze succesformule.

Meer dan 50 jaar keukens
De keuken is al lang niet meer alleen de plek waar gekookt wordt. Meer en meer groeide deze ruimte uit tot leefruimte waar je het samen met familie en vrienden gezellig kan maken. Jouw ideale keuken is een product van jouw persoonlijke smaak in combinatie met de jarenlange ervaring van Kovéra. In de showrooms in Heist-op-den-Berg,  Geel en Sint-Joris-Winge kan je je alvast laten inspireren door de talrijke keukenopstellingen. Er zijn immers een eindeloos aantal combinaties mogelijk wat betreft vorm,  kleur, materiaal, samenstelling. De uitgebreide kennis van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken, een leefruimte waar het  gezellig vertoeven is. Door middel van 3D-tekeningen krijg je trouwens meteen een goed zicht op hoe jouw keuken eruit zal zien en kan je al beginnen dromen.

 

Maatwerk
Eén van de grootste troeven van Kovéra is het maatwerk. Naast mooie kwalitatieve keukens op maat kan u bij Kovéra ook terecht voor maatkasten, dressings en  badmeubels die met vakkennis vervaardigd worden. Met een kast op maat creëer je een persoonlijk, uniek en praktisch interieur en dat in elke kamer van het huis. Elke  vierkante centimeter kan optimaal benut worden waardoor je tegelijkertijd ook plaats bespaart.

Puur Belgisch
Staat het ontwerp van jouw droomkeuken op punt? Dan kan deze in productie gaan. In de productie-unit in Hulshout wordt alles op maat verzaagd en klaargemaakt om  nadien bij u thuis geïnstalleerd te worden. Bij Kovéra is er trouwens steeds ruimte voor innovatie. Zo worden er regelmatig nieuwe investeringen gedaan om up-to-date te  blijven met de nieuwste productietechnieken om maatwerk te vervaardigen en u een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Kovéra
Mechelsesteenweg 76C, Heist-op-den-Berg
T 015 25 14 91
www.kovera.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier