Lejo is klaar voor een kleurrijk, nieuw jaar

Bij Schilderwerken Léjo zal het nieuwe jaar sprankelend ingezet worden. Met de komst van Jonas, een jong en creatief talent, waait een nieuwe wind door de schilderszaak. Eentje die de ideale mix van ervaring en dynamiek te bieden heeft. Misschien is het begin van het nieuwe jaar meteen ook het ideale moment om uw interieur op te frissen met een nieuw kleurtje? Dan bent u bij dit dynamische en toch vertrouwde team aan het juiste adres.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Léjo richt zich zowel op de nieuwbouw- als renovatiemarkt, zowel naar particulieren als KMO’s. Elk project vraagt een eigen aanpak en dat weten ze als geen ander. Zo dringen zich bij een renovatiewerk vaak extra kleine karweitjes op zoals het wegwerken van elektrische kabels, het monteren van lambriseringen of kastjes rond de chauffage, kleine schrijnwerkerij, … Schilderwerken Léjo zorgt steeds voor een piekfijne oplossing en u kan ervan op aan dat u voor een eerlijke prijs heel wat kwaliteit krijgt.

De juiste kleur in uw interieur
Dankzij de jarenlange ervaring en oog voor detail en kleur hebben Leo & Jonas al heel wat projecten tot een goed einde gebracht en werden veel ideeën opgedaan die nu ingezet kunnen worden om uw interieur een heel andere look te geven. Zij werken bovendien samen met een kleurconsulente die u kan helpen bij het kiezen van de kleur die past bij uw smaak en uw  interieur. Heeft u zelf al een idee over welke kleur u wil? Perfect! Er wordt uiteraard steeds rekening gehouden met uw wensen. Schilderwerken Léjo beschikt trouwens over een groot  assortiment kleurstalen zodat u een goed idee krijgt van het eindresultaat op uw muur. Bovendien werken ze steeds met verf op waterbasis die milieuvriendelijk is, voor minder geurhinder  zorgt en een snellere droogtijd kent.

Meubelen, deuren of decoratieve spulletjes kunnen ook gerenoveerd, gezandstraald en in een aangepaste kleur gelakt worden of een naturelle of verouderde look aangemeten krijgen. Denk   hierbij maar aan een krantenbakje, een rekje tegen de muur, kastjes, wiegjes, kinderbedjes, … Dit in combinatie met de nieuwe kleur op de muren maakt het totaalplaatje compleet!

Oog voor orde en netheid
Maakt de rommel die schilderwerken met zich meebrengen u wat terughoudend om eraan te beginnen? Geen nood, het team van Schilderwerken Léjo gaat op een erg ordelijke manier te  werk en krijgt hier ook vaak complimentjes over. De vloer dichtleggen, afdekken, afplakken, … het is iets wat de klant niet altijd verwacht. Het team toont veel respect voor het werk van  iemand anders en draagt zorg voor alle meubilair. Die georganiseerde manier van werken maakt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Schilderwerken Léjo
T 0475 52 94 40
www.schilderwerken-lejo.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier