Het spel van licht en schaduw

Snel even verduisteren als de zon wat te hard binnen schijnt of ’s avonds als het begint te schemeren met een druk op de knop de gordijnen dicht laten gaan vanuit de zetel. De automatisatie van uw raamdecoratie, dat is puur comfort en zeker het overwegen waard als u kiest voor nieuwe gordijnen.

Bij Het Pigment vind je vouw-, paneel-, rolgordijnen en jaloezieën in allerlei materialen en kleuren die via een schakelaar of afstandsbediening in de gewenste positie gebracht kunnen worden. Is er geen elektriciteit voorzien? Geen  probleem, er bestaan ook handige batterijsystemen zodat u toch kan genieten van het comfort van een geautomatiseerd systeem.

Meer info?
Het Pigment

Mechelbaan 414, Putte
T 015 68 13 01

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier