Geniet van je vakantie, elke dag van het jaar

Vakantie … Je kijkt er zo lang naar uit en wanneer het dan eindelijk zover is vliegt ze voorbij, maar kom je wel terug thuis met een hele lading leuke herinneringen. Foto’s, souvenirs, postkaartjes, … het zijn allemaal tastbare herinneringen die ervoor zorgen dat je af en toe kan terugdromen naar die heerlijk ontspannen vakantie! Maar waar belanden ze na een paar weken? In één of andere doos of vergeten op je computer? Tijd om daar verandering in te brengen.

Kaderke.be lijst kan werkelijk al uw vakantieherinneringen inlijsten. Toffe vakantiefoto’s, schilderijen, pastels en portretten, souvenirs, een vliegtuigticket, … Je kan het zo gek niet bedenken of het kan ingelijst worden. Op die manier krijgt jouw vakantie een prominente plek bij je thuis, waar iedereen ze kan zien, zodat je ze nog lang kan herbeleven.

Dankzij Kaderke.be hoeven jouw herinneringen dus niet te verstoffen in een doos of blijven ze niet onbekeken op je harde schijf staan. Integendeel, Sofie en Guy toveren jouw herinneringen om in echte kunstwerkjes zodat je er elke dag opnieuw van kan genieten. Elke inlijsting is uniek en aangepast aan jouw specifieke wensen zodat ze jouw smaak en stijl perfect weerspiegelt. Daarbij mag je rekenen op persoonlijk advies, oog voor detail en een uitzonderlijke kwaliteit.

Kaderke.be is uw specialist voor de mooiste inlijstingen en biedt een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie

Meer info?
Kaderke.be
Leopoldlei 9
2220 Heist-op-den-Berg

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier