Sterk in maatwerk

Een praktische en mooie keuken maar ook stijlvolle badkamers en handige maatkasten ... Kovéra volgt de trends niet klakkeloos maar gaat steeds voor unieke projecten op maat. Iedereen is immers anders. Dat maakt dat er altijd op zoek gegaan wordt naar een goede oplossing op maat van jouw wensen en verwachtingen. Hier wordt letterlijk alles uit de kast gehaald!

Koken, een feest
’s Ochtends bij het ontbijt de nieuwsberichten doornemen, een snelle lunch op de middag en ’s avonds een lekkere maaltijd op tafel toveren ... een hele dag door is de keuken dé centrale plek in je (t)huis. Een nieuwe keuken is dan ook iets waarmee je wil uitpakken en waar je terecht trots op mag zijn, het is het visitekaartje van je woning. Een keuken kiezen is een ervaring! Een praktische keuken, een trendy zwarte keuken of liever licht en wit en met welke materialen en toestellen? De uitgebreide kennis van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken, een leefruimte waar het gezellig vertoeven is.

Maatkasten
maatkastenEen vestiairekast voor in de hal, een tv-meubel, praktische kasten voor in je bureau, een dressing voor je garderobe of een opbergkast onder de trap? Jarenlange ervaring en een  perfect uitgeruste maatwerkafdeling maken dat je bij Kovéra terecht kan voor een uitgebreid aanbod maatkasten die steeds worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen en  noden. Elke vierkante centimeter kan optimaal benut worden waardoor je niet alleen ruimte creëert maar tegelijkertijd ook heel wat plaats bespaart.

Badkamers
badkamersDe badkamer wordt meer en meer een plek om even te relaxen. Zalig genieten van een heerlijk deugddoend bad in een aangename en mooie omgeving. Kies de materialen, het  kraanwerk en de kasten die jij mooi vindt om een stijl of sfeer te creëren die jou helemaal tot rust doet komen en het wordt op maat voor je uitgewerkt. Landelijk, modern, industrieel, retro of hotel chique, ... Gun jezelf de badkamer van je dromen! Een badkamer moet trouwens niet alleen mooi zijn, maar vooral ook praktisch. Met een maatkast in de  badkamer heb je alle vrijheid om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en genoeg opbergruimte te creëren.

Kovéra
www.kovera.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier