Glasheldere oplossingen

Van een klein glaasje voor een fotokadertje tot de volledige vervanging van de vensters in een woning maar ook glas voor interieurtoepassingen. Glashandel Leers is al jaren een vaste waarde in de glaswereld. Het familiebedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring op de teller staan. Vandaag staan Nathalie & Jimmy aan het roer. Je kan hen inschakelen voor  kleine en grote opdrachten en samen met hun team staan ze voor een vlotte service, maatwerk en een opvolging van A tot Z.

Thuis in glas
Van het kleinste stukje glas tot de grootste vitrine, Glashandel Leers is met zijn jarenlange ervaring thuis in alle glaswerk. Met de grootste zorg en oog voor detail verzorgen zij elk project tot in de puntjes. Je kan er op afspraak ook glas afhalen voor allerlei toepassingen thuis, in serres, bedrijfsruimtes of winkels. Of je nu op zoek bent naar gewoon glas,  bedrukt, geëtst, superisolerend of gezandstraald glas, alles is mogelijk.

Renovaties en herstelllingenRenovaties & herstellingen
Bent u aan het renoveren en wil u graag het glas vervangen zonder dat de ramen zelf vervangen moeten worden? Glashandel Leers kan in zowat alle bestaande ramen het enkel  glas vervangen door dubbel glas of superisolerend glas en dat zonder breekwerk. Zij zorgen daarbij voor een feilloze afwerking, volgen uw project volledig mee op en zorgen zelfs  voor de aanvraag van de nodige vergunningen. Bovendien kunnen wij ook de afbraak of het uithalen van glas uit bestaande ramen verzorgen. Het oude materiaal wordt altijd meegenomen.

Een noodsituatie? Ook dan staat Glashandel Leers op korte termijn voor je klaar. Vloog er een voetbal door het raam of werd je slachtoffer van een inbraak? Ze komen meteen ter  plaatse voor een reparatie of een tijdelijke oplossing.

Smaakvolle interieurs & bijgebouwen
Meer en meer wordt glas geïntegreerd in hedendaagse interieurs. Het is een stijlvol, licht doorlatend materiaal dat een woning een frisse look kan geven. Glazen wanden,  douchewanden, spiegels, beloopbaar glas of de immens populaire deuren in smeedijzer of steel look, ... Glashandel Leers biedt een waaier aan mogelijkheden. Grote glaspartijen  winnen ook aan populariteit in de hedendaagse bijgebouwen, poolhouses, ... en dat is geen wonder. Het glas zorgt ervoor dat je het buitengevoel nog meer ervaart want het trekt de omgeving helemaal naar binnen.

Smaakvolle interieurs & bijgebouwen

Glashandel Leers
Lostraat 47
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 99 31
www.glashandelleers.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier