Glasheldere oplossingen

Van een klein glaasje voor een fotokadertje tot de volledige vervanging van de vensters in een woning maar ook glas voor interieurtoepassingen. Glashandel Leers is al jaren een vaste waarde in de glaswereld. Het familiebedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring op de teller staan. Vandaag staan Nathalie & Jimmy aan het roer. Je kan hen inschakelen voor  kleine en grote opdrachten en samen met hun team staan ze voor een vlotte service, maatwerk en een opvolging van A tot Z.

Thuis in glas
Van het kleinste stukje glas tot de grootste vitrine, Glashandel Leers is met zijn jarenlange ervaring thuis in alle glaswerk. Met de grootste zorg en oog voor detail verzorgen zij elk project tot in de puntjes. Je kan er op afspraak ook glas afhalen voor allerlei toepassingen thuis, in serres, bedrijfsruimtes of winkels. Of je nu op zoek bent naar gewoon glas,  bedrukt, geëtst, superisolerend of gezandstraald glas, alles is mogelijk.

Renovaties en herstelllingenRenovaties & herstellingen
Bent u aan het renoveren en wil u graag het glas vervangen zonder dat de ramen zelf vervangen moeten worden? Glashandel Leers kan in zowat alle bestaande ramen het enkel  glas vervangen door dubbel glas of superisolerend glas en dat zonder breekwerk. Zij zorgen daarbij voor een feilloze afwerking, volgen uw project volledig mee op en zorgen zelfs  voor de aanvraag van de nodige vergunningen. Bovendien kunnen wij ook de afbraak of het uithalen van glas uit bestaande ramen verzorgen. Het oude materiaal wordt altijd meegenomen.

Een noodsituatie? Ook dan staat Glashandel Leers op korte termijn voor je klaar. Vloog er een voetbal door het raam of werd je slachtoffer van een inbraak? Ze komen meteen ter  plaatse voor een reparatie of een tijdelijke oplossing.

Smaakvolle interieurs & bijgebouwen
Meer en meer wordt glas geïntegreerd in hedendaagse interieurs. Het is een stijlvol, licht doorlatend materiaal dat een woning een frisse look kan geven. Glazen wanden,  douchewanden, spiegels, beloopbaar glas of de immens populaire deuren in smeedijzer of steel look, ... Glashandel Leers biedt een waaier aan mogelijkheden. Grote glaspartijen  winnen ook aan populariteit in de hedendaagse bijgebouwen, poolhouses, ... en dat is geen wonder. Het glas zorgt ervoor dat je het buitengevoel nog meer ervaart want het trekt de omgeving helemaal naar binnen.

Smaakvolle interieurs & bijgebouwen

Glashandel Leers
Lostraat 47
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 99 31
www.glashandelleers.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier