Uw (thuis)werkplek Een ergonomisch mooi plaatje

Heel wat werknemers hechten belang aan de inrichting van hun werkplek omdat ze er toch heel wat tijd spenderen. Een kantoor of thuiswerkplek moet echter meer zijn dan een mooi plaatje. Het is ook belangrijk dat de werkvloer goed scoort op vlak van ergonomie want optimale werkomstandigheden hebben een positieve invloed op het welzijn en de gezondheid. Bij New Van Heukelom vindt u tal van ergonomische oplossingen die een gunstige invloed hebben op uw lichaam en dus ook op uw welbevinden tijdens het werken.

Zitten is het nieuwe roken
Veel zitten zou ongezond zijn en laat mensen met een kantoorjob nu net het grootste deel van hun werkdag al zittend doorbrengen. Door regelmatig de benen te strekken valt de zitepidemie echter te bestrijden. Elk half uur even rechtstaan, al wandelend telefoneren, regelmatig eens naar het koffieapparaat of de koelkast lopen of kiezen voor een oplossing waarbij u tijdens het werken ook van houding kan wisselen. Bij New Van Heukelom vindt u bureaus die in hoogte verstelbaar zijn en een zit-sta werkstation zodat u uw bureaustoel tussendoor eens aan de kant kan zetten en moeiteloos kan afwisselen tussen een zittende en staande houding.

Ergonomische oplossingen
Naast bureaus die aangepast kunnen worden naar zit- en stahoudingen heeft New Van Heukelom ook tal van andere ergonomische oplossingen in het assortiment die u het werkleven makkelijker maken. Ontdek bijvoorbeeld de standaarden om uw monitor of laptop hoger te positioneren en zo de belasting van uw ogen, nek en schouders te verminderen. Ideaal gezien zou de bovenrand van uw beeldscherm zich op ooghoogte moeten bevinden en op een armlengte afstand. Ook uw polsen kunnen ontzien worden dankzij het verticale ontwerp van een draadloze, ergonomische muis.

20% cashback
 

•  Zit-sta werkstation
•  Verstelbare bureau
•  Draadloze, ergonomische muis
•  Monitorstandaard
•  Laptopstandaard
...

New Van Heukelom

Alles voor telewerk onder een dak• Goede pc’s en laptops
• Aangepaste schermen
• Computermateriaal (toetsenbord, muis, …)
• Degelijke bureaustoel
• Printers & Scanners
• Alle kantoormateriaal
Richt uw thuiskantoor optimaal in!

New Van Heukelom
Liersesteenweg 170
Heist-op-den-Berg
T 015 25 12 11
info@nvh.be
www.nvh.be

Openingsuren
Ma.-vrij.: 9u-12u • 13u-18u
Zaterdag: 9u – 16u
Parking voor de deur

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier