Laat die pakketjes maar komen

De tijd dat er in een brievenbus alleen brieven en krantjes gedropt werden is al even verleden tijd. Sinds we massaal online zijn gaan bestellen, draaien de postbodes en pakketbezorgers overuren om alles netjes bij ons af te leveren. Bij afwezigheid worden de pakketjes vaak op een veilige plaats gezet maar tegenwoordig bestaan er ook speciale postpakketbrievenbussen. Daarin kan jouw zending, veilig en beschermd tegen weer en wind, achtergelaten worden. Naast de gewone brievenbussen in arduin, graniet, cortenstaal, keramische steen, staal of aluminium heeft Brievenbussen Geert in Itegem ook zulke speciale brievenbussen in het aanbod. Ontdek het enorme aanbod direct leverbare modellen in het toonpark in Itegem!

Brievenbussen Geert
Isschotweg 116, Itegem
T 0497 77 94 99
www.brievenbussengeert.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier