Van Elsacker Machines voor tuin, park, bos & landbouw

Het is weer bijna die tijd van het jaar. Grasmaaiers, verticuteermachines, hakselaars en heggenscharen zullen de komende weken weer tevoorschijn komen uit tuinhuizen overal te lande om de tuinen, groot en klein, lenteklaar te maken. De eerste zonnestralen, frisse lucht en het geronk van tuinmachines ... niets luidt de lente beter in dan dat. Van Elsacker, recent verhuisd naar
Heultje-Westerlo, biedt tractoren, landbouwmachines en tuinmachines om je tuin in topvorm te houden. Kwaliteitsmerken, goed advies en een vlotte service gaan hier hand in hand en je geniet er nu van de talrijke voorjaarsacties!

Service op maat

Met meer dan 40 jaar ervaring weten ze bij Van Elsacker als geen ander welke tuinmachine het meest geschikt is voor de klusjes die je ermee wil doen. Samen met jou wikken en wegen ze de verschillende mogelijkheden en halen de voor- en nadelen aan. Die jarenlange kennis van zaken maakt wel dat ze hier perfect advies kunnen geven. Omdat ze ook steevast kiezen voor kwalitatieve merken kunnen ze je hier ook een uitstekende dienst-na-verkoop garanderen zodat er steeds wisselstukken voorhanden zijn en je niet voor een voldongen feit staat bij eventuele problemen.

 

De kracht van een batterij

De tuinmachines op batterijen is een gamma dat de laatste jaren erg aan populariteit gewonnen heeft en nog steeds verder wordt uitgebreid. Met de accumachines van STIHL bijvoorbeeld kan je elke tuinklus aan. Deze snoerloze machines zijn niet alleen makkelijk hanteerbaar, ze maken ook een pak minder lawaai en je staat niet in vervelende uitlaatgassen te werken. Bovendien kan dezelfde accu voor meerdere machines gebruikt worden, van een heggenschaar tot een grasmaaier.

 

Robotmaaiers

Het gras maaien is een tijdrovend werkje en misschien vul je jouw schaarse vrije tijd liever op een andere manier in dan met baantjes trekken achter je grasmachine. De vraag naar robotmaaiers groeit dan ook zienderogen. Van Elsacker heeft oplossingen voor elke tuin. Ze komen ook graag even ter plaatse alvorens een offerte op te stellen zodat ze de maaier kunnen voorstellen die je nodig hebt en ze kunnen ook zorgen voor de plaatsing en afbakening van het te maaien grasperk. Je wil immers niet dat je mooie bloemen en planten eraan moeten geloven.

 

Van Elsacker
Lossing 15
2260 Heultje-Westerlo
T 015 26 08 90
www.vanelsackerbvba.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier