Horloges, dag en nacht in beweging

Een horloge, het is een van die voorwerpen die ons nauw aan het hart liggen … de onderdeeltjes ervan zijn constant in beweging en leggen op hun manier duizenden kilometers per jaar af. Omdat we op ons horloge willen vertrouwen is het belangrijk deze met de nodige zorg te behandelen. Een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de uurwerken- en juwelenwereld en zonder twijfel een van de meest  gekende zaken van Heist-centrum is Clem Vercammen, een huis van vertrouwen waar elke aankoop of herstelling ter harte genomen wordt. Je wordt er persoonlijk begeleid en kan er samen op zoek gaan  naar het horloge of juweel dat bij je past.

RodaniaHorloges, een vak apart
Jules Vercammen startte in 1932 de zaak in de Stationsstraat. 33 jaar later, in 1965, nam Clem Vercammen als gepassioneerd horlogemaker de winkel over om deze op zijn beurt over te laten aan de derde generatie Ilse, Kristien en Gert. Horloges maken is puur vakmanschap. In het eigen herstelatelier worden alle herstellingen, buiten garantiegevallen om, in eigen huis uitgevoerd. Om up-to-date te  blijven worden daarom opleidingen en bijscholingen in binnen- en buitenland gevolgd. Daarenboven is Clem Vercammen ook één van de vijf officiële Breitlingateliers in België. Geen overbodige luxe als  dealer van zoveel Zwitserse uurwerken want in het aanbod vind je exclusieve merken als Breitling, TAG Heuer, RADO en Longines. Het grote aanbod merkhorloges in alle maten en kleuren wordt  daarnaast ook constant uitgebreid met trendy merken als Ice Watch, Rodania of Festina.

Een mix van Belgisch en Zwitsers vakmanschap
Je hoorde vast al van het horlogemerk Rodania. Het is een authentiek merk dat eigentijdse en tijdloze stukken creëert voor échte mensen. Een merk voor elke dag, warm, toegankelijk en vriendelijk, dat  deel uitmaakt van ieders leven. De nieuwe collectie voor mannen en vrouwen bestaat uit heel wat nieuwe modellen in de prijsklasse tussen € 99 en € 349 met een waarborg van vijf jaar. Het merk werd in  1930 opgericht in de Zwitserse hoofdstad Bern. De wereldwijde distributie wordt echter al sinds de jaren ’50 georganiseerd vanuit ons land en het bedrijf kende successen dankzij de wereldberoemde  reclame en marketing in de wielerwereld. Je kent het wel … Ro-da-ni-aaaa, het deuntje dat jarenlang de wielerwedstrijden kenmerkte. Na enkele jaren afwezigheid keren ze terug naar hun roots en zal de  wedstrijdwagen tijdens de koers weer vergezeld worden van dit herkenbare deuntje.

Van het ene naar het andere deuntje
Rodania is echter niet het enige merk dat over een herkenbaar deuntje beschikt. Menig Heistenaar zingt ook moeiteloos het reclamespotje van Clem Vercammen mee. Hoewel het al even van antenne verdwenen was, heeft het deuntje zich toch in ons collectief geheugen genesteld. Voortaan kan je gelukkig weer lustig meezingen met de radio want deze radiohit werd opnieuw geïntroduceerd op Radio Christina.

Clem Vercammen

Clem Vercammen
Bergstraat 151, Heist-op-den-Berg
T 015 24 12 65
info@clemvercammen.be
www.clemvercammen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier