Het genot van buiten kokerellen

Elektro Van Dessel heeft vanalles in huis om zomers te genieten. Een elektrische plancha bijvoorbeeld waarmee je van buiten koken een heuse beleving maakt! Je steekt de plancha in het stopcontact en maakt er makkelijk, snel en veilig culinaire hoogstandjes op. De grootste troeven zijn de pure smaken, de vele gezondheidsvoordelen en het onderhoudsgemak. Houd je van goed gebakken steak of zelfs côte à l’os? Op de hete plaat schroei je het vlees moeiteloos dicht waardoor de pure smaken vastgehouden worden. Het resultaat is een mals stukje vlees met een knapperige korst en een zachte kern. Je hebt deze plancha in verschillende groottes en kan er ook een handige trolley bij kopen zodat je kan bakken waar je maar wil. Alle zomerse producten en veel meer vallen te ontdekken in de showroom in Schriek.

Elektro Van Dessel
Langstraat 69
2223 Schriek
T 015 73 02 22
www.elektrovandessel.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier