Pizzatime

Wie beweert dat je voor heerlijke pizza’s een groot, professioneel en duur toestel nodig hebt, heeft het mis. Bij Elektro Van Dessel vind je de Pizzaiolo, een compacte pizza-oven die je op tafel kan zetten en waarmee pizza’s bakken kinderspel wordt. Je stookt de oven in slechts 10 minuten heet met pellets, hout, kolen of briketten, schuift de pizza in de  oven en kan 5 minuten later al beginnen smullen. Leuk om weten is dat je dankzij de schouw aan de oven niet in de rook hoeft te zitten en het regenkapje zorgt ervoor dat je niet in de problemen raakt als het plots zou beginnen regenen. Een heerlijk idee voor een feestje of gewoon om zelf te genieten van lekkere pizza!

Elektro Van Dessel
Langstraat 69, Schriek
T 015 73 02 22
www.elektrovandessel.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier