De supermarkt met de troeven van een buurtwinkel

Voor al je boodschappen kan je al jaar en dag terecht bij Cannaerts, een vaste waarde in de regio. Al in 1954 startten Jules en Irma Cannaerts een kleine buurtwinkel aan het station in Heist-op-den-Berg die later onder leiding van zoon Johan verhuisde naar de Kattestraat en werd uitgebouwd tot een gezellige Proxy Delhaize. Vandaag heeft Cathérine, de derde generatie, de touwtjes in handen en stelt ze trots de fonkelnieuwe winkel op Domein De Bos voor, vlakbij de Bossestraat in Heist-centrum. Je doet er  boodschappen in een eigentijdse supermarkt waar de klant en kwaliteitsvolle producten centraal staan!

Cannaerts

Van de wekelijkse boodschappen tot de meest culinaire hoogstandjes.
Catherine:
Naast het ruime gamma dat Delhaize aanbiedt proberen wij wel onze eigen accenten te blijven leggen. Ovenvers brood, vers versneden charcuterie, gerijpt  rundsvlees, een verfijnd assortiment kazen en Italiaanse charcuterie, een eigen traiteurafdeling met verse gerechten, soepen en slaatjes, … Onze klanten kunnen hier echt wel terecht voor alles wat ze nodig hebben en ook de culinaire lekkerbekken vinden hier hun ding. Voor het gerijpt rundsvlees bijvoorbeeld gaan we een boeiende samenwerking aan met De Laet & Van Haver uit Hove en ook de selectie van de kazen doen we zelf. Leuk om weten is dat ook papa (red. Johan Cannaerts) nog steeds een oogje in het zeil blijft houden bij de versafdeling. Ikzelf heb sinds kort ook de opleiding slagerij afgerond maar zijn ervaring kunnen we hier nog steeds goed gebruiken.

Delhaize zet ook sterk in op gezonde voeding?
Catherine:
Klopt! In producten van het huismerk van Delhaize zit bijvoorbeeld al minder zout en suiker omdat ze zich mee willen inzetten voor een evenwichtig  voedingspatroon. Daarnaast hebben zij ook een ruim aanbod voor mensen die vegetarisch of veganistisch eten of te kampen hebben met bepaalde allergieën, gluten- en lactose-intolerantie. Iedereen kan dus bij ons terecht om inkopen te doen.

Heel de winkel werd ingericht met de nieuwste snufjes.
Catherine:
Alles is gloednieuw, we beginnen echt met een schone lei en worden daarin ook goed begeleid door de mensen van Delhaize die ook experts hebben die ons  begeleiden in het kiezen van het assortiment. Het is echt een voordeel om zo’n organisatie achter je te hebben. Voor de kassa’s werken we met de meest recente variant  die er is, zo zijn er de nieuwe zelfscankassa’s en aan de gewone kassa’s gaan we werken met een cashmanagementsysteem waar de klant zelf het gevraagde bedrag  insteekt en het nodige geld terugkrijgt. Diegene die aan de kassa zit komt op die manier niet meer in contact met geld.

Tenslotte, je vindt ook het persoonlijke contact met de klant heel belangrijk, niet?
Catherine:
Absoluut! Ik wil absoluut het gemoedelijke karakter dat onze winkel typeert behouden. De nieuwe winkel mag dan wel een pak groter zijn, onze service blijft.  Klanten moeten begeleid worden in hun zoektocht naar een specifiek product, we helpen aan de kassa bij het inladen van de winkeltassen en gaan desnoods mee tot aan  de wagen met iemand die niet goed ter been is. Die persoonlijke aanpak is altijd een troef geweest en dat moet ook echt zo blijven. Samen met onze medewerkers,  die al jaren onze steunpilaren zijn, gaan we er iets moois van maken.

AD DELHAIZE Heist-op-den-Berg

AD Delhaize Cannaerts
Populierenhof 1
2220 Heist-op-den-Berg

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Speciale promoties Check het hier