Wijnen uit alle windstreken

Misschien ken je Wijnen Van Genechten uit Heist-Goor vooral van hun aanbod Zuid-Afrikaanse wijnen maar intussen kan je er al heel wat jaren terecht voor wijnen van over de hele wereld. In hun selectie houden ze steeds rekening met een goede prijs-kwaliteit en originaliteit. Ze willen geen wijnen aanbieden die je bij wijze van spreken op elke hoek van de straat vindt. Naast wijnen uit de traditionele wijnlanden vind je in het aanbod ook wijn uit eigen land, van het wijnkasteel Genoels-Elderen in Riemst bijvoorbeeld, maar ook uit minder bekende wijnlanden zoals Hongarije. Een groot deel van hun aanbod kan je komen proeven tijdens de feestelijke wijndegustatie op zondag 17 november.

Wijn voor elke gelegenheid
An:
Een etentje vanavond en nog op zoek naar een passend wijntje? Of je nu 1, 2, 6 of meer flessen wijn nodig hebt, bij ons is iedereen welkom. Daarnaast begeleiden we je ook graag in het kiezen van de passende wijn voor al je feestjes, of het nu gaat om een receptie, opendeur, trouwfeest, communie of een organisatie van een vereniging. Een grote troef is dat we in consignatie leveren. We proberen dan vooraf een goede inschatting te maken van de hoeveelheid flessen die je nodig hebt op basis van het aantal gasten dat je verwacht maar achteraf kunnen de volle flessen gewoon teruggegeven worden.

Wijn beleven
Godelieve:
Tijdens een degustatie, een workshop of wijncursus word je meegenomen in de wondere wereld van wijn. Tijdens een degustatie draait het voornamelijk om het proeven en het leren kennen van nieuwe wijnen, een workshop of cursus gaat daarin nog een stapje verder en dient echt voor diegenen die interesse hebben om zich meer te verdiepen in bijvoorbeeld het productieproces, de verschillende druivensoorten, … Steeds welkom na afspraak voor een degustatie of aankoop.

(Relatie)geschenken
An:
Met een flesje wijn kan je altijd iemand een plezier doen. Bij ons kan je ook terecht voor geschenken en dat voor elk budget en naar ieders wens. Uiteraard hebben we wijn (ook non-alcoholisch) maar je kan deze combineren met tal van ambachtelijke lekkernijen in smakelijke geschenk pakketten. Een lekkere Spaanse olijfolie, jenever, chocolade, advokaat, confituur, koffie, speculaas, … zo’n pakket kan naar keuze samengesteld worden en is steeds een leuk geschenk.

Wijnen Van Genechten
P. Mellaertsstraat 10
2220 Heist-op-den-Berg
T 0497 48 75 00
zuidafrikaansewijnen@icloud.com
www.zuid-afrikaansewijnen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Speciale promoties Check het hier