The Black Horse

In het centrum van Heist-op-den-Berg kan je in de Bergstraat The Black Horse ontdekken. Dit Egyptische restaurant staat al heel wat jaren bekend om zijn Egyptische specialiteiten, interessante promoties en een goede prijs-kwaliteit. Bij mooi weer geniet je op het ruime terras van lekker eten en zomerse muziek.

Uitgebreid menu
Het menu waaruit je kan kiezen bij The Black Horse is bijzonder gevarieerd. Naast pita, shoarma, durum of de typische stoofpotjes kan je ook kiezen voor pizza, spare ribs, steak, scampi, … Ook voor de kinderen staan er lekkernijen op de kaart en je vindt er ook verschillende vegetarische gerechten. Kortom, iedereen vindt hier vast een gerecht naar zijn of haar smaak.

Smullen aan kleine prijsjes
Wekelijks geniet je bij The Black Horse tussen 17u en 23u van interessante promo’s, je betaalt dan € 10,99 voor het gerecht van de dag. Zo staat er elke dinsdag steak natuur met frietjes en salade op het menu, woensdag smul je van spare ribs en vrijdags zijn alle schotels met frietjes en salade aan deze promoprijs verkrijgbaar. Leuk om weten is dat deze gerechten ook meegenomen kunnen worden.

The Black Horse
Bergstraat 36, Heist-op-den-Berg
T 015 22 54 38

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier