Eet je mooi

Hoorde je ooit al van beautyfood?

De uitspraak ‘Je bent wat je eet’ bestaat niet zomaar. Hetgeen je eet kan immers een impact hebben op hoe je eruit ziet. Stralender haar, een gezondere huid, … misschien vind je het antwoord eerder in je keuken dan in het medicijnkastje. Worteltjes voor een zomers tintje, noten om je gewicht op peil te houden, zalm of wilde rijst voor een zachte huid, yoghurt, kaas en amandelen voor glanzend en gezond haar. Je ziet, je hoeft niet meteen extreem rare dingen te gaan eten om er stralend uit te zien. Vul tussendoor aan met een glas water of een kopje groene thee en je begint vanzelf te stralen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier