Tijd voor vakantiedromen

Het afgelopen jaar was er eentje dat oranje, groen maar toch vooral rood kleurde … Eentje waarin er reizen geboekt konden worden en dan toch weer niet. Voor Nadia van 2-Travel in Putte was het een jaar van puzzelen, annuleren en opnieuw boeken en oplossingen zoeken. Ze verloor er haar goed humeur niet bij en blikt terug op een hectische periode maar kijkt toch vooral vooruit want iedereen staat te trappelen om de wereld weer te ontdekken en gewoon te genieten!

Wat een jaar?!
Nadia:
Daar waar we normaal gezien blije mensen ontvangen omdat we hen iets leuks kunnen bieden, was het nu meer een slecht-nieuws-show. Ook zonder dat we zelf veel perspectief hadden, probeerden we iedereen gerust te stellen en gingen we op zoek naar een passende oplossing. Gelukkig waren er al snel de vouchers die we konden geven aan reizigers die niet op reis konden vertrekken.  Een aangename vaststelling is dat heel wat mensen er vandaag voor kiezen om die voucher te verlengen in plaats van hun geld terug te vragen. Die goesting om op reis te gaan, voel ik bij iedereen.

creatief uitlevenJe hebt echter niet stilgezeten.
Nadia:
Ik heb me creatief helemaal kunnen uitleven. Spelletjes uitdenken voor de kinderen, een vakantiegevoel creëren voor mijn deur, … Ik heb zelfs mijn kleitafel meegebracht naar kantoor zodat ik rustig potjes en kommetjes kan boetseren en tegelijkertijd toch aanwezig ben op kantoor om de vele vragen te beantwoorden. Ik wilde vooral laten zien dat we niet bij de pakken blijven zitten … ons licht bleef  altijd aan!

Vertel eens, kunnen we gerust op reis gaan?
Nadia:
Zeker weten! Het afgelopen jaar heb ik zelf een aantal reizen gemaakt naar Rhodos, Berlijn, Lanzarote, … en ik heb me geen moment onveilig gevoeld. In de hotels en op de luchthavens wordt er  niets aan het toeval overgelaten. Er worden geen risico’s genomen omdat iedereen ervan overtuigd is dat een veilige aanpak moet primeren. Wist je trouwens dat het nu het ideale moment om de toeristische trekpleisters te bezoeken? Toeristen uit Azië zijn er momenteel niet waardoor het een pak rustiger is op die plekken.

We kunnen ons ook al opmaken voor wat winterzon & sneeuwpret?
Nadia:
Naast de last-minutes voor de zomer kunnen we al wat verder vooruitblikken en voorzichtig vakantieplannen beginnen maken voor volgende winter. Iedereen droomt er intussen wel van om opnieuw  onvergetelijke momenten te beleven, liefst een beetje verder van huis. Een ochtendduik in zee, met de eerste lift naar boven om de mooiste skipistes af te glijden, een prachtige zonsondergang. Naast de  skivakanties zijn ook vliegvakanties naar de zon erg populair in de killere maanden van het jaar. De Canarische eilanden, bloemeneiland Madeira, Cabo Verde of de Costa Blanca, … het kan allemaal.

Last minutes TUI

2-Travel
Lierbaan 55
2580 Putte
T 015 75 26 88
2-travel@2-travel.be
www.2-travel.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier