Op ontdekking ... in groep of individueel

Tapas en flamenco in Andalusië, de tsaren achterna in Moskou & Sint-Petersburg, tuktuks en tropische stranden in Thailand, rum, salsa en sigaren in Cuba, Kenia, het land van de leeuwenkoning of een betoverend winters sprookje beleven in het hoge noorden? De tours van TUI doen je de wereld ontdekken. Nadia van 2Travel in Putte trok recent nog met een groep naar het ‘baie’ mooie Zuid-Afrika.

The big five, schitterende panorama’s & Kaapstad
Nadia:
Het programma van onze 16-daagse rondreis in Zuid-Afrika was heel compleet met ruimte voor natuur, cultuur, gastronomie, … en toonde ook echt de veelzijdigheid van Zuid-Afrika. De eerste week stond helemaal in het teken van natuurparken en dieren met onder andere de panoramaroute met prachtige vergezichten en een safari in het Krugerpark. De leeuw, olifant, neushoorn, buffel en zelfs het moeilijk te spotten luipaard, we hebben ze alle vijf gezien. Weer  iets om af te vinken van die bucketlist!

In de tweede week zijn we de wijn- en tuinroute gaan verkennen en dan was er natuurlijk ook Kaapstad, een smeltkroes van culturen waar een heel aparte maar aangename sfeer hangt. Het is trouwens ook een ideale plek om rond te flaneren langs het water met tal van gezellige plekjes om te eten. Als die stad nu eens wat dichterbij huis zou liggen zou dit de ideale bestemming zijn voor een citytrip!

Waarom een groepsreis?
Nadia:
Een groepsreis is altijd een unieke ervaring. Je leert nieuwe mensen kennen, ontdekt plekken waar je anders misschien minder snel terecht zou komen en komt altijd onverwachte, leuke dingen tegen. Stel je voor dat je ’s ochtends opstaat en je ontdekt een nijlpaard dat een dutje doet aan het zwembad, geen verzinsel maar echt gebeurd en onvergetelijk!

Rondreizen in groep
Met de TUI tours ontdek je authentieke bestemmingen in elke uithoek van de wereld, via de mooiste routes, met Nederlandstalige begeleiding en in leuk gezelschap. Het unieke aan deze groepsreizen is dat er naast groepsactiviteiten ook genoeg vrije tijd wordt ingepland zodat je ook privé leuke dingen kan beleven. Ben je toch niet zo’n groepsmens dan kan je het programma van een groepsreis op eigen houtje afwerken tijdens een individuele rondreis. Op die  manier kan je je bestemming op je eigen tempo ontdekken.

2Travel
Lierbaan 55, Putte
T 015 75 26 88
2-travel@2-travel.be
www.2-travel.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier