Op ontdekkingstocht in het hoge noorden

Op zondag 20 oktober 2019 is Oranjetours te gast tijdens de opendeurdagen van De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg. Bij de gezellige warmte van de haarden stellen ze u graag hun unieke expeditiecruises naar de Zuid- en de Noordpool, maar ook de groepsreis naar Groenland voor, een onvergetelijke cruise naar het hoge noorden.

Je wordt ontvangen met een hapje en drankje en ook Vlaams poolreiziger Dixie Dansercoer en maritiem fotograaf Mike Louagie zullen er tijdens de namiddag bij zijn om u met hun verhalen en prachtige foto’s te inspireren. Droomt u er ook van eens naar het hoge noorden of naar de Zuidpool te trekken voor een ontdekkingstocht langs imposante gletsjers waar u vanuit een zodiac walvissen, ijsberen of pinguïns ziet en waar u overdonderd wordt door de absolute stilte? Kom dan zeker even langs!

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier