Op ontdekkingstocht in het hoge noorden

Op zondag 20 oktober 2019 is Oranjetours te gast tijdens de opendeurdagen van De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg. Bij de gezellige warmte van de haarden stellen ze u graag hun unieke expeditiecruises naar de Zuid- en de Noordpool, maar ook de groepsreis naar Groenland voor, een onvergetelijke cruise naar het hoge noorden.

Je wordt ontvangen met een hapje en drankje en ook Vlaams poolreiziger Dixie Dansercoer en maritiem fotograaf Mike Louagie zullen er tijdens de namiddag bij zijn om u met hun verhalen en prachtige foto’s te inspireren. Droomt u er ook van eens naar het hoge noorden of naar de Zuidpool te trekken voor een ontdekkingstocht langs imposante gletsjers waar u vanuit een zodiac walvissen, ijsberen of pinguïns ziet en waar u overdonderd wordt door de absolute stilte? Kom dan zeker even langs!

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier