Van vakantie worden we gelukkiger!

Na een grijze, natte winter snakt iedereen naar wat zon op z’n snoet. Ken je de uitdrukking ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’? En dat is echt zo … van vakantie word je rijker. Nu de wereld weer open gaat na een periode dat reizen een pak moeilijker was, hebben we nood aan zon, zee, strand en avontuur. Tijd dus om onze vleugels uit te slaan! Nadia en Annelies van 2 Travel staan voor je klaar om je warm te maken voor de meest boeiende of luilekkere bestemmingen en weten alles tot in de puntjes te regelen. Kijk alvast vooruit naar de zomer van 2022 en boek nu je zomervakantie! Maak je afspraak bij 2 Travel en ... vergeet geen kaartje te sturen deze zomer!

2 Travel
Lierbaan 55, Putte
T 015 75 26 88
www.2-travel.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Speciale promoties Check het hier