Winterwandelen

Gezellig ingepakt in dikke truien en met een blos op de wangen kan je binnenkort weer de kilometers van de Winterwandelingen af stappen. Elf gemeenten (Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar) stippelden weer de mooiste wandelroutes uit langs bevroren vennen en door stille bossen. De verschillende deelgemeenten van Heist kan je ook verkennen tijdens een kroeg- en zoektocht waarbij je onderweg een aantal (ludieke) vragen en opdrachten oplost en tussendoor kan pauzeren in een  leuke kroeg. Je kan de winterwandelingbrochure en de brochures van de kroeg- en zoektochten ophalen bij Toerisme Heist-op-den-Berg. Wie aan 5 winterwandelingen deelneemt, maakt  bovendien kans op een mand boordevol streekproducten.

Toerisme Heist-op-den-Berg
Postweg 6, Heist-op-den-Berg
015 25 15 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier