BNI De Zwaan, het belang van een goed netwerk

Als ondernemer ben je vast ook overtuigd van de kracht van een goed en sterk uitgebouwd netwerk. Actief netwerken is echter niet altijd even evident, misschien schrikt het je af om je in het wilde weg te mengen in een onbekende groep. Voor wie kampt met drempelvrees is BNI De Zwaan misschien een goed alternatief. Je  ontmoet er ondernemers uit de regio in een gemoedelijke sfeer.

BNI De Zwaan
Daisy:
BNI is een wereldwijde organisatie, opgestart in 1985. Hun hoofddoel is een platform te bieden waarbij ondernemers langdurige relaties kunnen opbouwen en potentieel nieuwe contacten aan elkaar kunnen doorgeven. Daarnaast biedt BNI een online platform om met elkaar te communiceren, zowel binnen het eigen  netwerk als wereldwijd, en een pak mogelijkheden voor het volgen van zakelijke trainingen. Die trainingen kunnen gaan over netwerken, het voeren van verkoopgesprekken, social media inzetten in een professionele context, ... Kortom, een onuitputtelijke bron van inspiratie, tips en leuke contacten die je zakelijk  vaak ook heel wat kunnen opleveren.

Wekelijkse meetings
Daisy:
Elke dinsdagochtend ontmoeten de leden van BNI De Zwaan en bezoekers elkaar in de showroom van De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg. Die  ochtenden verlopen volgens een vast stramien. Om 6u30 komen we samen voor een gezellig ontbijt en om 7u heten we iedereen welkom, is er een kort  trainingsmoment en stellen de leden en de bezoekers zichzelf en hun zaak gedurende 1 minuut kort voor. Nadien is het elke week aan iemand anders om tijdens  een langere presentatie van 10 minuten eens wat uitgebreider toe te lichten wat ze juist doen en waar ze voor staan. Daarna volgt een vragenronde en om 8u30 ronden we de wekelijkse meeting af zodat iedereen richting kantoor kan gaan. Wie nog wat verder wil netwerken of nog vragen heeft voor iemand mag uiteraard wat  langer blijven plakken.

Iets voor jou?
Daisy:
Zelfstandigen, ondernemers, iemand van het salesteam of een andere medewerker, ... iedereen die zijn of haar zaak graag vertegenwoordigt is welkom  tijdens een van onze meetings. Je hoeft je niet meteen te engageren maar kan zeker ook eens inschrijven als bezoeker zodat je kan ontdekken hoe zo’n  dinsdagochtend eraan toe gaat.

Ontmoet de Heistse ondernemers tijdens de wekelijkse netwerkmeetings op dinsdagochtend bij De Backer Haarden.Voor meer informatie contacteer:

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Speciale promoties Check het hier