Warme tinten voor een verleidelijk najaar

Maak dit najaar een verleidelijk en verfijnd statement met je lingerie want die oogt weer mooier dan ooit. Warme tinten zoals oker- en roesttinten en warme cognac- en camelkleuren, worden gecombineerd met de zachtste stofjes die superfijn aanvoelen. Lingerie Ria gaat steeds voor de perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat je de lingerie  kiest die het best bij je past. Een win-winsituatie want je ziet er niet alleen mooi uit, je voelt je ook nog eens supercomfortabel. Ontdek de nieuwe lingeriecollecties tijdens het  opendeurweekend van zaterdag 5 en zondag 6 september. Bovendien krijg je dat weekend een directe korting van 10%. Wedden dat je de verleiding niet kan weerstaan?!

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
T 015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier